Egyetem

Kibertér-konferencia Magyarországon 2012-ben?

Kibertér-konferencia Magyarországon 2012-ben?

2011. november 1., kedd
Kibertér-konferencia Magyarországon 2012-ben?

Magyarország hivatalosan is felajánlotta, hogy Budapest kész helyet biztosítani a jövő évi úgynevezett kibertér-konferenciának - közölte a Külügyminisztérium sajtófőosztályának vezetője kedden az MTI-vel.

Tóth József

közleményében idézte

Sztáray Péternek

, a külügyi tárca politikai igazgatójának a keddi londoni kibertér-konferencián elhangzott felszólalását, amelyben hangsúlyozta: Magyarország támogatja a brit kormány arra irányuló erőfeszítését, hogy a konferencia fókuszában a kibertérben elfogadható viselkedési normák meghatározása, valamint az internet által biztosított lehetőségek megőrzése és védelme álljon. Magyarország a londoni konferencia és a számítógépes bűnözésről szóló 2001-es Budapesti Konvenció eredményeire építve elő kívánja segíteni az állami és a magánszektor együttes szerepvállalását annak érdekében, hogy "a kibertér mindannyiunk számára biztonságos és megbízható környezet maradjon" - olvasható a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.