Sport

Hátország: Csongrádon remizett a SZEOL-SZVSE-ifi

Hátország: Csongrádon remizett a SZEOL-SZVSE-ifi

2011. november 15., kedd
Hátország: Csongrádon remizett a SZEOL-SZVSE-ifi

Szombati mérkőzésén nem bírt a hazai pályán futballozó csongrádiakkal a Kiss Máté és Hágelmann Endre vezette szegedi legénység.

Izgalmas, rengeteg helyzetet hozó találkozót játszott egymással a tavalyi bajnok SZVSE és ezüstérmes Csongrád csapata az U19-es megyei I. osztályú bajnokság 14. fordulójában. A mérkőzés 15. percében

Busa Bence

szép egyéni akció végén emelte a kint álló

Szél

kapus fölött a kapuba a labdát. A vendégvezetésre a 35. percben jött a válasz,

Zelenka Dániel

egy jobb oldali támadás után, követve az akciót közelről passzolta a hálóba a labdát a beadás után. Rengeteg helyzetet igen, gólt azonban már nem hozott a második játékrész, a döntetlen igazságosnak mondható.

Az U19-es megyei I. osztályú bajnokság 14. fordulójában:

Csongrád TSE - SZEOL-Szegedi VSE 1-1 (1-1).

Csongrád, vezette: Kóródi Attila, Hideg Bence.

Csongrád:

Szél - Bodor, Tomasovski (Laza 46' - Hencz 87'), Cseh, Lovas, Győri (Maszlag 68'), Bálint, László, Zelenka (Kató 68'), Horváth, Sebők (Buri 80'). Edző: Dósa Rácz Pál.

Szeged:

Sáringer - Báló M., Méreg, Báló R., Nagy Á. - Tóth (Iritz 70') - Váczi (Szántó 55'), Törköly (Horváth 46'), Harmat, Busa - Kozma (Németh 46'). Edző: Kiss Máté.

Gól:

Zelenka D. (35'), illetve Busa B. (15') Kiss Máté:

"Tisztelem a Csongrád csapatát, évek óta meghatározói a bajnokságnak, minden szezonban remek meccseket játszunk velük. A héten három nehéz bajnokit is vívtunk, az NB II két bajnok esélyese, a Makó FC és a Grosics Akadémia otthonában. Várható volt, hogy a harmadikra elfogyunk erőben, ezért sok tanulságot nem lehet levonni a találkozóból, szenvedtünk a pályán. A sorsolásunkat a nyáron kellett volna letisztázni, hogy ne legyen ilyen 'sűrű' hetünk, sajnos ismét előnyt adtunk ellenfeleinknek a megyei bajnokságban. Az új technikai vezetőnk, Kántor Ferenc személye úgy gondolom garancia rá, hogy a tavaszi szezonban ne kerüljünk ilyen helyzetbe."

Megyei U12-es bajnokság Termál csoport (a Rendőr TE friss eredményei):

Rendőr TE - Kisteleki TE 5-0 Szentes - Rendőr TE 2-8 Tisza Volán SC - Rendőr TE II. 9-1 Rendőr TE II. - Kisteleki TE 3-4

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.