Hátország: Csongrádon remizett a SZEOL-SZVSE-ifi

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Szombati mérkőzésén nem bírt a hazai pályán futballozó csongrádiakkal a Kiss Máté és Hágelmann Endre vezette szegedi legénység.

Izgalmas, rengeteg helyzetet hozó találkozót játszott egymással a tavalyi bajnok SZVSE és ezüstérmes Csongrád csapata az U19-es megyei I. osztályú bajnokság 14. fordulójában. A mérkőzés 15. percében Busa Bence szép egyéni akció végén emelte a kint álló Szél kapus fölött a kapuba a labdát. A vendégvezetésre a 35. percben jött a válasz, Zelenka Dániel egy jobb oldali támadás után, követve az akciót közelről passzolta a hálóba a labdát a beadás után. Rengeteg helyzetet igen, gólt azonban már nem hozott a második játékrész, a döntetlen igazságosnak mondható.

Az U19-es megyei I. osztályú bajnokság 14. fordulójában:

Csongrád TSE – SZEOL-Szegedi VSE 1-1 (1-1). Csongrád, vezette: Kóródi Attila, Hideg Bence.
Csongrád: Szél – Bodor, Tomasovski (Laza 46′ – Hencz 87′), Cseh, Lovas, Győri (Maszlag 68′), Bálint, László, Zelenka (Kató 68′), Horváth, Sebők (Buri 80′). Edző: Dósa Rácz Pál.
Szeged: Sáringer – Báló M., Méreg, Báló R., Nagy Á. – Tóth (Iritz 70′) – Váczi (Szántó 55′), Törköly (Horváth 46′), Harmat, Busa – Kozma (Németh 46′). Edző: Kiss Máté.
Gól: Zelenka D. (35′), illetve Busa B. (15′)

Kiss Máté: “Tisztelem a Csongrád csapatát, évek óta meghatározói a bajnokságnak, minden szezonban remek meccseket játszunk velük. A héten három nehéz bajnokit is vívtunk, az NB II két bajnok esélyese, a Makó FC és a Grosics Akadémia otthonában. Várható volt, hogy a harmadikra elfogyunk erőben, ezért sok tanulságot nem lehet levonni a találkozóból, szenvedtünk a pályán. A sorsolásunkat a nyáron kellett volna letisztázni, hogy ne legyen ilyen ‘sűrű’ hetünk, sajnos ismét előnyt adtunk ellenfeleinknek a megyei bajnokságban. Az új technikai vezetőnk, Kántor Ferenc személye úgy gondolom garancia rá, hogy a tavaszi szezonban ne kerüljünk ilyen helyzetbe.”

Megyei U12-es bajnokság Termál csoport (a Rendőr TE friss eredményei):

Rendőr TE – Kisteleki TE 5-0
Szentes – Rendőr TE 2-8
Tisza Volán SC – Rendőr TE II. 9-1
Rendőr TE II. – Kisteleki TE 3-4

Előző sztori

Futsal: Batik Bence újra szegedi mezben villogott

Következő sztori

Ponyvának használták volna Csontváry műveit + VIDEÓ