Sport

Hátország: a SZEOL-SZVSE-ifi ásotthalmi tizenegyese

Hátország: a SZEOL-SZVSE-ifi ásotthalmi tizenegyese

2011. november 22., kedd
Hátország: a SZEOL-SZVSE-ifi ásotthalmi tizenegyese

Kiütéses győzelemmel folytatta szereplését az U19-es megyei I. osztályú bajnokságban a Kiss Máté és Hágelmann Endre trenírozta szegedi legénység.

Télies időben, a szezon végéhez közeledve kissé megviselt pályán került sor az újabb megmérettetésre Ásotthalmon a SZEOL-SZVSE ificsapata számára. Egyoldalú mérkőzésen magabiztos győzelmet értek el a vendégek, habár az első félidőben hősiesen tartotta magát egygólos hátrányában a hazai csapat, a második játékrészre megnyíltak a "gólcsapok", és

Szalma Gergely

vezetésével további tízet gurítottak az egyébként több ziccert is fogó

Szabados Attila

kapujába. Látványos megoldások, szép gólok, örömteli játék, ezzel az elsöprő sikerrel új lendületre kaptak a szegediek a múlt heti botlását követően. A pontvadászatot hivatalosan a 34 pontos Algyő vezeti az ugyanúgy 34 ponttal álló Tápé, a 33 pontos Sándorfalva és SZEOL-SZVSE előtt, ugyanakkor a SZEOL-SZVSE - Sándorfalva meccs sajátos körülmények között történt elmaradása miatt feltehetően a vendégek kapják majd meg zöld asztalnál a pontokat (ráadásul a szegedieket egy másik meccsen történt, a megengedettnél több csere miatt egy győzelem elvesztése is fenyegeti), így virtuálisan ők tekinthetők listavezetőnek az őszi szezon végéhez közeledve. Időközben befejeződtek az U12-es megyei bajnokság Termál csoport őszi küzdelmei. A Rendőr TE százszázalékos teljesítménnyel, 40-4-es gólkülönbséggel, 18 ponttal vezeti a tabellát 9 ponttal álló riválisai előtt. A Rendőr TE II. nem szerzett pontot az első hat fordulóban.

Az U19-es megyei I. osztályú bajnokság 15. fordulójában:

Ásotthalom TE - SZEOL-SZVSE 0-11 (0-1).

Ásotthalom, vezette: Csamangó Tamás, Dús Pongrác.

Ásotthalom:

Szabados A. - Antal Sz.. (Csanádi Á. 46'), Gyenge K., Rózsa N., Fődi G., Szolákovics D., Marozsán D. (Savanya Zs. 60'), Mucsi T., Papp S., Mígh T., Somlyai D. Edző: Tóth-Szeles Gábor.

Szeged:

Batik G. - Németh R., Harmat G., Nagy Á., Báló M., - Váczi T., Tóth M., Szalma G., - Kozma Gy. (Kiss Á. 50'), Varga R. (Törköly T. 65'), Nagypál P. (Méreg Z. 50'). Edző: Kiss Máté.

Gólszerzők:

Nagypál Patrik (12'), Szalma Gergely 4 (53', 55', 58', 83'), Kiss Árpád (72'), Törköly Tamás 2 (74', 89'), Méreg Zoltán (80'), Harmat Gábor (81'), Batik Gergő (86').

Jók (szegedi részről):

mindenki, a mezőny legjobbja: Szalma Gergely. Kiss Máté:

"Mindig jó érzés Ásotthalomra visszatérni, akár edzőként, akár játékosként. Csak pozitív dolgokat mondhatok erről az egyesületről, a vezetők és edzők futballhoz való hozzáállásáról az itt eltöltött fél évem alatt megtapasztaltak alapján. Ásotthalmon szeretik a futballt. A felnőttcsapat idei szereplése magáért beszél, úgy gondolom, így kellene kinéznie egy normális megye I-es klubnak. Utánpótlásszinten eredmény szempontjából láthatóan kisebb hullámvölgyben van a csapat, de ebben a bajnokságban aligha kell eredménycentrikusnak lenni. A mai napon jót játszottunk egy jó pályán. A továbbiakat illetően nem kizárt, hogy a Kék Mókus Kupa prioritást élvez, és a következő bajnokinkon a serdülőcsapatunk fog kiállni. Habár a játékosok a mai meccsen 'elkapták a fonalat', közel 30 bajnoki van a lábakban, nem igazán motivál senkit a megye egyik legrosszabb, sérülés veszélyes pályáján játszani, éppen ezért nem kizárt, hogy "levezetésként" pilickázunk egyet a Mókuson. Ezt illetően a döntést a játékosaim kezébe adom, nehéz ősz van mögöttünk, rászolgáltunk a pihenésre."

Megyei U12-es bajnokság Termál csoport (a Rendőr TE friss eredményei):

Mindszent - Rendőr TE 0-6 Rendőr TE II. - Csongrád TSE 0-1 Mindszent - Rendőr TE II. 3-1

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.