Bulvár

Gyalogosan kísérte a határhoz a 13 határsértőt

Gyalogosan kísérte a határhoz a 13 határsértőt

2011. november 22., kedd
Gyalogosan kísérte a határhoz a 13 határsértőt

Gyalogosan kísérte a 13 fős társaságot az a szerbiai férfi, akit tegnap az esti órákban fogtak el a Szegedi Határrendészeti Kirendeltség rendőrei Ásotthalom külterületén a tucatnyi határsértővel együtt - olvasható a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóközleményében.

Az egyenruhások igazoltatták a sötétben igyekvő személyeket, akik között volt afgán, pakisztáni és nepáli állampolgár is. A férfiak nem tudták igazolni az ország területén való jogszerű tartózkodásukat, így idegenrendészeti eljárás indult velük szemben. Meghallgatásuk során elmondták, hogy „vezetőjük” 200 euró fejében kísérte őket a határhoz, de nem jártak sikerrel. A szerbiai férfivel szemben - aki kihallgatása során bevallotta tettét - embercsempészés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőjárást a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Migrációs Ügyek Osztálya - olvasható a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.