Sport

Futsal: huszárlesre megy az SZTE EHÖK SE

Futsal: huszárlesre megy az SZTE EHÖK SE

2011. november 3., csütörtök
Futsal: huszárlesre megy az SZTE EHÖK SE

Nem csak az UTC, de az SZTE EHÖK SE is pénteken játssza következő bajnoki mérkőzését a férfi futsal NB II Keleti csoportjában. Cserenkó Szabolcs tanítványai Nyíradonyba utaznak.

Pénteken 18 órától Nyíradonyban lép pályára a legutóbbi három fordulóban 7 pontot szerző SZTE EHÖK SE csapata, a helyi Huszárok ellen. Mint

Cserenkó Szabolcs

vezetőedzőtől megtudtuk, az egyetemistacsapat az őszi szünet miatt meglehetősen foghíjasan tud csak kiállni a találkozón, így többek között a házi gólzsák

Kalános János

is kihagyja a meccset. Ráadásul a tavaly még NB I-es Nyíradonynak lehetősége van visszajátszatni játékosokat az élvonalban a helyébe lépő DEAC-Armadától is, melynek játékerejét hétfő esti szegedi győzelmüket követően a Tisza-parti drukkerek is jobban ismerhetik már... A két csapat egyébként azonos mérleggel szerepel eddig, a nyírségiek a 8., az EHÖK a 9. helyen állnak, 7-7 ponttal és 23-30-as, illetve 21-29-es gólaránnyal - mindössze ez dönt jelenleg kettejük rangsorolásáról. Az utóbbi két fordulóban a vendéglátóknak egyébként nem sok babér termett, hiszen előbb a Rubeola II-től kaptak ki 6-3-ra, majd Dunakesziről tértek haza egy nyolcassal. Igaz, ezek előtt idegenben verték 3-1 azt a Kispestet, mely a nyitófordulóban Szegeden alaposan helyben hagyta az egyetemistákat (1-8)... Összességében most nem Tisza-partiak mellett szól a papírforma, de biztosak lehetünk benne, hogy az utóbbi időben remek formában játszó kék-sárgák mindent megfognak tenni a győzelemért.

A 7. forduló programja:

Nyíradonyi Huszárok FC - SZTE EHÖK SE

péntek 18 óra

(Vezeti: Takács I., Szabó F, Kövér) Monor SE - ESC Gyöngyös-MI

péntek 20.30

Szuperinfó Vác FSE - Dunakeszi Kinizsi FC péntek 20.30 Bábolna-NM TFC - Rubeola FC Csömör II.

hétfő 19.30

Salgótarjáni VSE - RAFC HungraÍz

hétfő 20 óra

Rákosmenti FC - Kispest FF

hétfő 20.30

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.