Sport

Az Ásotthalmi TE közleménye

Az Ásotthalmi TE közleménye

2011. november 16., szerda
Az Ásotthalmi TE közleménye

A hétvégi megyei I. osztályban történt futballbotrány kapcsán az Ásotthalmi TE vezetősége az alábbi közleményt juttatta el szerkesztőségünk részére.

Az Ásotthalmi TE vezetősége sajnálatát fejezi ki az elmúlt vasárnapi, Ásotthalmi TE – Mórahalom VSE megyei I. osztályú felnőtt labdarúgó bajnokság elmaradt mérkőzés miatt kialakult helyzetért. Egyúttal visszautasítja mindazon feltételezéseket, melyek arra utalnak, hogy a mérkőzés elmaradását szerette volna. A mérkőzés levezetését a játékvezető a versenyszabályokra való hivatkozással, egyesületünk többszöri kérésének ellenére visszautasította. Az egyesület játékosállománya a mérkőzés előtt 100 %-os volt. Hiányzó, sérült, kiállított vagy eltiltás alatt lévő játékosa nem volt. A pálya, az időjárás ideális volt és a mérkőzést mintegy 500 néző szerette volna megtekinteni. Az igazolások, mint később kiderült, rendben voltak (versenyengedélyek, sportorvosi vizsgálatok). Következésképpen semmi nem indokolta részünkről, hogy a mérkőzés elmaradjon. A megtalált és leadott iratokat késő este vettük át a mórahalmi rendőrőrsön. Az Ásotthalmi TE továbbra is a mérkőzés lejátszását szeretné és kéri a Csongrád Megyei Labdarúgó Szövetség versenybizottságát, hogy az egyértelmű „vis major” helyzet miatt a mérkőzést új időpontra tűzze ki! A mérkőzés lejátszása esetén a Mórahalom VSE és a játékvezetők utazási költségeit természetesen megtérítjük. Sportszerűségéről tenne tanúbizonyságot a Mórahalom VSE, ha ők is a meccs lejátszása mellett tennék le voksukat. Köszönjük azon labdarúgó klubok telefonhívásait, akik együttérzésüket fejezték ki! A kilátogató nézőktől, a sajtó munkatársaitól, a Mórahalom VSE -től ezúton is szeretnénk elnézést kérni! Azok a kedves szurkolók, akik a belépőjegy árát még nem kapták vissza, kérjük, jelentkezzenek az egyesület címén (Ásotthalom, VII. ker. 1067.)! Ásotthalom, 2011. 11. 15.

Ásotthalmi TE vezetősége

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.