Sport

A társadalmi elnökség az Ásotthalom - Mórahalom meccsről

A társadalmi elnökség az Ásotthalom - Mórahalom meccsről

2011. november 18., péntek
A társadalmi elnökség az Ásotthalom - Mórahalom meccsről

A Magyar Labdarúgó-szövetség Csongrád Megyei Igazgatóságának Társadalmi Elnöksége az Ásotthalom – Mórahalom megyei I. osztályú mérkőzésen történteket mélységesen elítéli. Sajtóközleményében kéri, hogy az érintett csapatok működjenek együtt a rendőrséggel az ügy mielőbbi kivizsgálásának érdekében.

A Magyar Labdarúgó-szövetség Csongrád Megyei Igazgatóságának Társadalmi Elnöksége egy nyilatkozatban reagált

az elmaradt Ásotthalom - Mórahalom mérkőzés körüli botrányra

, melyet változtatás nélkül közlünk. "A Magyar Labdarúgó-szövetség Csongrád Megyei Igazgatóságának Társadalmi Elnöksége 2011. november 16-i ülésén dr. Kiss-Rigó László társadalmi elnök úr vezetésével többek között megtárgyalta a 2011. november 13-i Ásotthalom – Mórahalom megyei I. osztályú mérkőzésen történteket is. Az elnökség tagjai egyöntetűen és mélységesen elítélik azt a hitvány és példátlanul sportszerűtlen tettet, mely a megyei jelentőségű labdarúgó-mérkőzés elmaradásához vezetett. Az elnökség kéri az Ásotthalom és a Mórahalom csapatát, azok vezetőségét és tagjait, hogy a rendőrségi eljárás során tegyenek meg mindent a nyomozás sikerének érdekében. Ezzel segítsék a Csongrád megyei labdarúgáson múlt vasárnap esett folt tisztítását, a megyei I. osztályú bajnokság értékének visszaállítását, illetve erősítsék azt az egyetlen megnyugtató lehetőséget, hogy e fontos rangadó a futball örök és sportszerű szellemében a pályán, s ne a zöld asztalnál dőlhessen el. Az elnökség nyomatékosan kinyilvánítja: a Magyar Labdarúgás és a Csongrád Megyei Labdarúgás érdeke, hogy a mérkőzések a pályán dőljenek el, a csapatok ott mérjék össze tudásukat, s Csongrád megye bajnoka vállalja a megmérettetést a Nemzeti Bajnokság III. osztályában."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.