Közélet

A Fidesz megdöbbent a párt politikusa és munkatársai elleni támadásokon

A Fidesz megdöbbent a párt politikusa és munkatársai elleni támadásokon

2011. november 27., vasárnap
A Fidesz megdöbbent a párt politikusa és munkatársai elleni támadásokon

A Fidesz megdöbbenve értesült arról, hogy egy héten belül immáron másodszorra ér durva támadás fideszes politikust, illetve munkatársat - áll a párt vasárnapi közleményében.

A

Selmeczi Gabriella

pártszóvivő által aláírt közleményben úgy fogalmaznak: "a Fidesz elítéli az erőszak minden formáját, hiszen a demokráciákban az egyet nem értésnek és a vitáknak nem az ököljog az eszköze". A Fidesz közleményében a szerdai és vasárnap hajnali támadásokra reagált. Szerdán egy ismeretlen férfi megtámadta és bántalmazta a fővárosi XI. kerületi Fidesz-iroda két munkatársát, akiket kórházba szállítottak. A BRFK súlyos testi sértés megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást. Az önkormányzat közlése szerint egy jólöltözött, 30-40 év körüli, 180 centiméter magas férfi szerda délben lépett be a párt irodájába. Amikor az ott tartózkodó nő megkérdezte, miben segíthet, a támadó csak annyit mondott: "ebben!", majd ököllel támadt rá, és a segítségére siető aktivistát is fellökte. Szombatról vasárnapra virradó hajnalban pedig Esztergomban

Petróczy Gyula

fideszes esztergomi képviselő házának ablakát valamilyen folyékony anyagot tartalmazó tárggyal megdobták. Az ablak nem tört be, anyagi kár és személyi sérülés nem történt. Az eset körülményeit vizsgálják. A Fidesz-KDNP frakció tájékoztatása szerint "Petróczy Gyula és felesége épp abban a szobában aludt, amelybe be akarták hajítani a Molotov-koktélokat". A frakció két fényképet is mellékelt közleményéhez, ezeken egy kő, olajos anyag maradványai és egy doboz gyufa látható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.