Spiró György komédiája a Rendezvényházban

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A nagy sikerű Portugált követően Spiró György Prah című komédiáját adják elő Müller Júlia és Korognai Károly főszereplésével 2011. október 16-án (vasárnap) 19 órától az újszegedi Rendezvényház színpadán.

A szerző a legismertebb és a legelismertebb kortárs magyar színpadi író. Több színműve, mint a Csirkefej, az Imposztor, a Kvartett bejárta nemcsak Magyarországot, de rengeteg külhoni színház is a műsorára tűzte.

Úgy tűnik, legújabb szerzeménye, a „Prah” valamennyi korábbi művének karrierjét felülmúlja. 2007-es ősbemutatója óta, ezen rövid időszak alatt is már több magyarországi színház bemutatta. A történet egy szegény házaspárról szól, akik megütik az ötös lottón a főnyereményt. A tervezgetés, hogy mi is legyen tovább, tehetetlenkedésük finom, mégis helyenként harsány humorral kerül bemutatásra. A nézők könnyedén tudnak haladni a sztorival, nem fulladoznak a filozófiai mélységekben, miközben a darab mégis tele van igazi emberi filozófiával.

Jegyárak: 1.500-2.000 Ft

Jegy- és bérletértékesítés:

A Rendezvényházban hétfőtől péntekig 15.00 – 19.00 óráig.
A Filharmónia Klauzál téri irodájában 09.00 – 16.00 óráig

További részleteket a www.szinhaziestek.hu oldalon olvashat.

Előző sztori

Nem tűnt el a szobor

Default thumbnail
Következő sztori

Százezer ember éhezik az országban

Legutóbbi hasonló cikkek