Bulvár

Sínvasat lopott egy testvérpár Hódmezővásárhelyen

Sínvasat lopott egy testvérpár Hódmezővásárhelyen

2011. október 20., csütörtök
Sínvasat lopott egy testvérpár Hódmezővásárhelyen

Sínvasat lopott egy testvérpár Hódmezővásárhelyen. Akkor buktak le, amikor kerékpárjukkal haza akarták tolni az egyenként 5 méter hosszú vasdarabot.

A Vámház utcán igazoltatták a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság járőrei a testvérpárt, mivel kerékpárjukon egy-egy 5 méter hosszú sínvasat toltak. Amikor a rendőrök megkérdezték, honnan származnak a vasdarabok, egymásnak ellentmondó választ adtak, majd belezavarodtak a magyarázatba, ezért az egyenruhások bűncselekmény gyanúja miatt előállították őket a kapitányságra. Közben kiderült, hogy a mintegy 30 ezer forint értékű vasat az egyik hódmezővásárhelyi telephelyről lopták el. A vásárhelyi nyomozók azt is megállapították, hogy a testvérpár 26 éves tagja kettő másik bűncselekmény elkövetésével is megalapozottan gyanúsítható. Ő volt az, aki még a nyáron lefeszítette az egyik kocsma rácsát, majd mintegy félmillió forint értékű készpénzzel és cigivel távozott. Vajháton pedig egy távközlési célú rézből készült légkábelt vágott le, amivel körülbelül százezer forint anyagi kárt okozott a szolgáltatónak. Ő egyébként sem ismeretlen már a vásárhelyi nyomozók előtt, ugyanis több alkalommal folytattak ellene büntetőeljárást főként vagyon elleni bűncselekmények miatt, ezért kihallgatását követően őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását. A testvérpár ellen lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.