Sport

Labdarúgás: Szűcs Róbert nehéz meccsre számít a Gyula ellen

Labdarúgás: Szűcs Róbert nehéz meccsre számít a Gyula ellen

2011. október 28., péntek
Labdarúgás: Szűcs Róbert nehéz meccsre számít a Gyula ellen

A téli időszámításra történő átállás miatt vasárnap korábban kell ebédelniük azoknak a szurkolóknak, akik meg kívánják tekinteni a Hódmezővásárhelyi FC - Várfürdő Gyulai Termál FC NB III-as labdarúgó-mérkőzést, hiszen a találkozó 13.30 órakor kezdődik a vásárhelyi stadionban. A találkozó esélyeiről Szűcs Róbertet, a HFC edzőjét kérdeztük a csapat csütörtöki edzését követően.

– Mit vár a vasárnapi derbitől?

– Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, hiszen a Gyula csapata a mezőny egyik legerősebb gárdája. Jól mutatja ezt a vendégek táblázaton elfoglalt helyezése is, hiszen a 26 pontos Dabas mögött 21 ponttal a Dunaharasztival holtversenyben állnak a dobogón.

Fodor Sándor

fiai mindössze egy vereséget szenvedtek, még az első fordulóban kaptak ki a toronymagas bajnokesélyes Dabas otthonában mindössze 2-1 arányban. Az azóta eltelt kilenc fordulóban veretlenek maradtak, otthon három győzelem és két döntetlen a mérlegük, míg számunkra külön figyelemre érdemes, hogy idegenben háromszor nyerni tudtak és csak Makón kellett megelégedniük a döntetlennel. Igyekeztem minél több információt beszerezni a fürdővárosiakról, remélem ezek hasznunkra válnak.

– Az elmúlt bajnoki évben a két csapat mindkét mérkőzése döntetlenül végződött. Mi lehet a nyerő taktika?

– Nem állhatunk be védekezni, hiszen a gyulaiak rendkívül gyors játékosokkal rendelkeznek, így az esetleges hibáinkat könyörtelenül kihasználják. Sajnos

Bárkányit

Szarvason kiállították, így a védelmünkből ő hiányozni fog, helyettese valószínűleg a sárga lapos eltiltását letöltött

Juhász

lesz. Amint az már ismert,

Mátótól megvált a klub

, így az elmúlt hetek csapatának kell helytállnia. A heti felkészülésünk jól sikerült, szeretnénk a Szarvason elhullajtott pontokat a hétvégén visszaszerezni. Abban bízom, hogy egy jó csapat ellen mi is jól játszunk és a nézők remek mérkőzést láthatnak majd a végén vásárhelyi sikerrel.

– Kik alkotják a várható kezdőcsapatot?

– Nagy meglepetés nem várható, hiszen szűkösek a lehetőségeim, várhatóan a Kovács K. - Huszár, Antal, Juhász S., Marton - Varga M., Sipos, Kökény, Potloka - Bartyik - Domonkos tizenegy kezd, a padon pedig Máté kapus mellett Piti, Major, Horváth R. és Krasznics foglal majd helyet.

Így játszottak a csapatok az előző fordulóban:

Szarvasi FC - HFC 1-1 (0-1)

HFC:

Kovács K. - Huszár Antal, Bárkányi, Marton - Varga M. (Mátó), Sipos, Bartyik, Kökény, Potloka (Major) - Domonkos (Piti).

A HFC góllövője:

Domonkos.

Kiállítva:

Bárkányi.

Várfürdő-Gyulai Termál FC - Tisza Volán SC Szeged 2-1 (0-1)

Gyula:

Kajári - Dócza, Vincze, Wéber, Valentényi - Zselenyánszki, Bálint B., Okos (Rostás P.), Nagy G. - Kanyó (Kovács T.), Balogh G. (Török Á.).

A Gyula gólszerzői:

Wéber, Pénzváltó (öngól).

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.