/

Kiemelkedő nézettséget hozott a magyar-finn meccs

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Ismét kiemelkedő nézettséget hozott az m1 csatorna futballközvetítése a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap szerdai tájékoztatása szerint.

Az MTI-hez eljuttatott közlemény kitér rá, hogy több mint kétmillióan kapcsoltak a közszolgálati csatornára kedden este a Magyarország – Finnország Európa-bajnoki selejtezőre.

“Az AGB Nielsen hivatalos mérése szerint a közvetítést 733 ezer néző követte végig figyelemmel, többen, mint a korábbi, ebben a sorozatban általunk közvetített Eb selejtezőket. A nézőszám a mérkőzés második félidejében volt magasabb, ekkor már minden ötödik néző az m1-et választotta. Az Eb-selejtező mérkőzés legfontosabb perceit körülbelül 950 ezren nézték egyszerre” – olvasható az MTVA tájékoztatásában, amelyből kiderül, “a meccs átlagos közönségaránya a felnőttek körében 16,2 százalék volt, és a 18-49 éveseknél is kiemelkedő, 14,2 százalékos részesedést ért el.

Az MTVA leszögezte, készen áll arra, hogy a jövőben is közvetítse a futballválogatott mérkőzéseit. A nemzeti együttes utolsó Európa-bajnoki selejtezőjén, kedden este a Puskás Ferenc Stadionban gól nélküli döntetlent játszott Finnországgal.

Előző sztori

Női vízilabda: két szegedi is készül a szlovákok ellen

Következő sztori

Valami van a levegőben – Hatékony, vagy csak mondják?