Sport

Kiemelkedő nézettséget hozott a magyar-finn meccs

Kiemelkedő nézettséget hozott a magyar-finn meccs

2011. október 12., szerda
Kiemelkedő nézettséget hozott a magyar-finn meccs

Ismét kiemelkedő nézettséget hozott az m1 csatorna futballközvetítése a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap szerdai tájékoztatása szerint.

Az MTI-hez eljuttatott közlemény kitér rá, hogy több mint kétmillióan kapcsoltak a közszolgálati csatornára kedden este a Magyarország - Finnország Európa-bajnoki selejtezőre. "Az AGB Nielsen hivatalos mérése szerint a közvetítést 733 ezer néző követte végig figyelemmel, többen, mint a korábbi, ebben a sorozatban általunk közvetített Eb selejtezőket. A nézőszám a mérkőzés második félidejében volt magasabb, ekkor már minden ötödik néző az m1-et választotta. Az Eb-selejtező mérkőzés legfontosabb perceit körülbelül 950 ezren nézték egyszerre" - olvasható az MTVA tájékoztatásában, amelyből kiderül, "a meccs átlagos közönségaránya a felnőttek körében 16,2 százalék volt, és a 18-49 éveseknél is kiemelkedő, 14,2 százalékos részesedést ért el. Az MTVA leszögezte, készen áll arra, hogy a jövőben is közvetítse a futballválogatott mérkőzéseit. A nemzeti együttes utolsó Európa-bajnoki selejtezőjén, kedden este a Puskás Ferenc Stadionban gól nélküli döntetlent játszott Finnországgal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.