Kézilabda: KSZSE-győzelmek Lajosmizsén + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

no images were found

Lajosmizsére látogatott a KSZSE NB II-es női kézilabdacsapata a Délkeleti csoportjának 2. fordulójában, ahonnan magabiztosan hozták el a három pontot Bartók Csaba tanítványai.

Nagy lendülettel, magabiztosan kezdte a mérkőzést a fiatal szegedi csapat és a 24. percre már hét gólos előnyre tett szert, azonban több kimaradt helyzet után a félidőt csak négygólos előnnyel zárták. A második játékrészben többször is felzárkóztak két találatra a hazaiak, de a végjáték előtt ismét nőtt a különbség a két csapat között, így végül sima győzelmet arattak a vendégek.

A szokatlanul nagy iramúra és színvonalasra sikeredett a junior mérkőzésen három szegedi játékos is megsérült, bízzunk benne, hamarosan felépülnek.

Női kézilabda NB II, 3. forduló:

Helyisport.com-Lajosmizse – Kézilabda Szeged SE-Algyő 24-28 (13-17)
Lajosmizse, városi sportcsarnok, 100 néző. Vezette: Papp, Tar
KSZSE-Algyő: SZALMA D. – HORVÁTH 7, POCSAI, Homoki 4, Szabó 1, Forgó 4, PUHALÁK 7. Csere: Mészáros (kapus), Sebestény, Czifra 2, Miklós 1, TÓTVÁRADI S. 2, Grandjean, Török. Edző: Bartók Csaba.
Hétméteres: 4/2, ill. 3/2.
Kiállítás: 10 perc, ill. 16 perc.

Bartók Csaba: “A sok kimaradt helyzet miatt tűnik szorosnak az eredmény, ma is sikerült megnehezíteni magunknak a mérkőzést.”

Junior mérkőzés:

Helyisport.com-Lajosmizse – Kézilabda Szeged SE-Algyő 30-31 (17-18)
KSZSE-Algyő: MÉSZÁROS – Bernátsky, HORVÁTH 7, Tótváradi S.1, SEBESTÉNY 6, Puhalák 2, KIS 4. Csere: Tóth (kapus), NÉMET 6, Homoki 2, Deák, RÉPÁS 3. Edző: Bartók Csaba.
Hétméteres: 5/4, ill. 5/2.
Kiállítás: 20 perc, ill. 14 perc.

Bartók Csaba: “Értékes és nehéz győzelem az eddig két százszázalékos csapat mérkőzésén.”

no images were found

Előző sztori

Ron Carter lesz a Szegedi Jazz Napok sztárvendége

Következő sztori

Futsal: az utolsó pillanatban bukott el az SZTE EHÖK