Sport

Janics Natasa szerdán újra vízre száll

Janics Natasa szerdán újra vízre száll

2011. október 4., kedd
Janics Natasa szerdán újra vízre száll

Alig több mint egy hónappal kislánya születése után szerdán ismét vízre száll Douchev-Janics Natasa, háromszoros olimpiai és 18-szoros világbajnok kajakos.

A T-Mobile Sporthír Szolgálat keddi tájékoztatása szerint a Démász-Szeged lapátforgatója látványos visszatérésre készül a Maty-éri pályán. A legutóbbi orvosi vizsgálat szerint a szervezete ugyanazt a képet mutatja, mint amikor még versenyzett, így nem volt kérdéses, hogy engedélyt kaphat a teljes terhelésű edzések elvégzésére. A klasszis kajakos mindössze bő egy hónapot hagyott ki az edzésekkel, hiszen augusztus végén még tréningezett. A nyilvános edzés után hamarosan már az első külföldi edzőtábor következik: a vasárnapi úti cél Bulgária.

Janics

az alig egy hónapos kislányát is magával viszi, és segítőtársként vele tart az édesanyja is. A 29 éves sportoló és férje, valamint edzője, a bolgár

Andrian Douchev

első gyermeke szeptember 2-án született. A kislány - Janics Natasa elhunyt édesapja,

Milan Janic

emlékére - a

Milana

nevet kapta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.