Sport

Már otthon van Douchev-Janics Natasa kislányával

Már otthon van Douchev-Janics Natasa kislányával

2011. szeptember 10., szombat
Már otthon van Douchev-Janics Natasa kislányával

Szeptember 8-án a hódmezővásárhelyi Erzsébet Kórházból hazament a kis Milana, és anyukája Douchev-Janics Natasa. A 29 éves háromszoros olimpiai bajnok kajakos és férje, Andrian Douchev első gyermeke szeptember 2-án jött a világra. A közel egyhetesre nyúlt kórházi tartózkodásukra rutin elővigyázatosságból került sor - írja a Vásárhelyi Hírek.

Szeptember elsején éjfélkor Szegedről férjével és orvosával,

Szöllősi Dalmával

együtt érkeztek a hódmezővásárhelyi Erzsébet Kórházba. A kórház szülész-nőgyógyász orvosa, aki évek óta

Janics Natasa

egyik legjobb barátnője, a vasarhelyihirek.hu munkatársának elmondta minden rutinszerűen zajlott, nem számítottak komplikációra. Mivel, szakemberként látta, hogy még van idő a kisbaba megszületéséig,

Andriant

hosszú ellenkezés után hajnalban sikerült meggyőzni hogy menjen haza, és inkább kipihenten vegyen részt az apás szülésen. A szülést levezető Szöllősi azt is elmondta, nyugodtan teltek a várakozás órái. Ahogy fogalmazott, a szülés legnagyobb erénye a türelem és ezzel Natasa is tisztában volt, aki közel 17 órás vajúdás után szeptember 2-án, 3470 grammos, 50 centiméteres egészséges kislánynak adott életet. Végig mellette volt férje is. A kismama és az újszülött nyugalma érdekében az Erzsébet Kórházban teljes hírzárlat volt.

Szűts Péter

, az Újszülött Osztály vezető főorvosa rutin elővigyázatosságból plusz egy nap maradást javasolt, így hat nappal a szülés után, Douchev-Janics Natasa és a kis

Milana

szeptember 8-án mehetett haza gyálaréti otthonukba. Forrás:

www.vasarhelyihirek.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.