Labdarúgás: Kisteleken győzött a SZVSE-ifi

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A 6. fordulóbeli összecsapását elhalasztotta, hétvégi mérkőzését pedig megnyerte a SZEOL-Szegedi VSE U19-es gárdája.

A megyei I. osztályú ifjúsági bajnokságban a 6. fordulóban Kiskundorozsmán szerepelt volna a SZEOL-SZVSE csapata, a találkozót azonban november 4-ére halasztották. A legutóbbi játéknapon Kistelekre látogatottak Kiss Máté legényei, ahol második félidei játékuknak köszönhetően győzelmet arattak a vasárnapi derbin. A társaságnak ez volt a második sikere a hétvégén, hiszen előző nap Szarvason diadalmaskodtak hasonló összetételben a II. osztályú kiemelt U19-es sorozatban. Remek ellenfélnek bizonyult a jól felkészült Kistelek csapata, habár mezőnyben a szegediek domináltak, a helyzetek alapján lehetett volna szorosabb is a végeredmény.

U19-es megyei I. osztályú bajnokság 7. forduló:

Kisteleki TE – SZEOL-Szegedi VSE 0-2 (0-0). Kistelek, vezette: Elek István, Laurovics Zoltán.
Kistelek: Kiss Cs. – Ocskó G., Lajos T., Zana L., Sutka D. (Kordás J. 62′), Kiss T., Fodor M., Jójárt R. (Tóth L. 65′), Bitó I. (Muhel L. 60′), Nedeczki Cs. (Tóth T. 50′), Lajos Á. Edző: Sejben József.
SZEOL-SZVSE: Weszelovszky – Bálint D., Báló R., Méreg Z. (Szalma G. 46′), Túri T. (Tóth M. 55′) – Nagy Á. – Nagypál P., Horváth-Harmat G. (Törköly T. 50′), Váczi T. (Varga R. 46′), Busa B. (Kozma Gy. 65′) – Bagi T. Edző: Kiss Máté.
Gólszerzők: Bagi T. (50′), Varga R. (89′)
Jók: Bagi T., Szalma G. A meccs legjobbja: Weszelovszky G.

Kiss Máté: “Két nehéz meccsen vagyunk túl, sikeresen zártuk a hetet. A szombati, szarvasi mérkőzésre – habár lehetett volna nagyobb arányú is a győzelmünk – büszkék lehetünk, a kiemelt bajnokságban a második győzelmünket értük el, úgy gondolom, minden pontot meg kell becsülni ebben az első, ‘tanulóévünkben’. A vasárnapi kisteleki derbi a fáradtság miatt talán egy fokkal nehezebb volt, éppen ezért értékes három pontot gyűjtöttünk a megyei bajnokságban is. Az igazolásaink lassan teljesen készen lesznek, ha a megfelelő létszám meglesz a szezon hátralévő részében, beleférhet a rosszakaróink miatti esetleges pontlevonás is. Úgy gondolom, így is bőven kell nyernünk a megyei ifjúsági bajnokságot.”

Default thumbnail
Előző sztori

Juhász Gyula szerelmei a Somogyi-könyvtárban + VIDEÓ

Default thumbnail
Következő sztori

Asztalitenisz: csütörtökön bajnoki, szombaton ETTU-kupa

Legutóbbi hasonló cikkek