Sport

Labdarúgás: Kisteleken győzött a SZVSE-ifi

Labdarúgás: Kisteleken győzött a SZVSE-ifi

2011. szeptember 27., kedd
Labdarúgás: Kisteleken győzött a SZVSE-ifi

A 6. fordulóbeli összecsapását elhalasztotta, hétvégi mérkőzését pedig megnyerte a SZEOL-Szegedi VSE U19-es gárdája.

A megyei I. osztályú ifjúsági bajnokságban a 6. fordulóban Kiskundorozsmán szerepelt volna a SZEOL-SZVSE csapata, a találkozót azonban november 4-ére halasztották. A legutóbbi játéknapon Kistelekre látogatottak

Kiss Máté

legényei, ahol második félidei játékuknak köszönhetően győzelmet arattak a vasárnapi derbin. A társaságnak ez volt a második sikere a hétvégén, hiszen előző nap Szarvason diadalmaskodtak hasonló összetételben a II. osztályú kiemelt U19-es sorozatban. Remek ellenfélnek bizonyult a jól felkészült Kistelek csapata, habár mezőnyben a szegediek domináltak, a helyzetek alapján lehetett volna szorosabb is a végeredmény.

U19-es megyei I. osztályú bajnokság 7. forduló:

Kisteleki TE - SZEOL-Szegedi VSE 0-2 (0-0).

Kistelek, vezette: Elek István, Laurovics Zoltán.

Kistelek:

Kiss Cs. - Ocskó G., Lajos T., Zana L., Sutka D. (Kordás J. 62'), Kiss T., Fodor M., Jójárt R. (Tóth L. 65'), Bitó I. (Muhel L. 60'), Nedeczki Cs. (Tóth T. 50'), Lajos Á. Edző: Sejben József.

SZEOL-SZVSE:

Weszelovszky - Bálint D., Báló R., Méreg Z. (Szalma G. 46'), Túri T. (Tóth M. 55') - Nagy Á. - Nagypál P., Horváth-Harmat G. (Törköly T. 50'), Váczi T. (Varga R. 46'), Busa B. (Kozma Gy. 65') - Bagi T. Edző: Kiss Máté.

Gólszerzők:

Bagi T. (50'), Varga R. (89')

Jók:

Bagi T., Szalma G.

A meccs legjobbja:

Weszelovszky G. Kiss Máté:

"Két nehéz meccsen vagyunk túl, sikeresen zártuk a hetet. A szombati, szarvasi mérkőzésre - habár lehetett volna nagyobb arányú is a győzelmünk - büszkék lehetünk, a kiemelt bajnokságban a második győzelmünket értük el, úgy gondolom, minden pontot meg kell becsülni ebben az első, 'tanulóévünkben'. A vasárnapi kisteleki derbi a fáradtság miatt talán egy fokkal nehezebb volt, éppen ezért értékes három pontot gyűjtöttünk a megyei bajnokságban is. Az igazolásaink lassan teljesen készen lesznek, ha a megfelelő létszám meglesz a szezon hátralévő részében, beleférhet a rosszakaróink miatti esetleges pontlevonás is. Úgy gondolom, így is bőven kell nyernünk a megyei ifjúsági bajnokságot."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.