Sport

Kohári: A legszebb álmokat is felülmúlta az UTC sikere

Kohári: A legszebb álmokat is felülmúlta az UTC sikere

2011. szeptember 20., kedd
Kohári: A legszebb álmokat is felülmúlta az UTC sikere

A Berettyóújfalu elleni találkozón is – mint mindig – ott szorított a lelátón Kohári Nándor önkormányzati képviselő, az UTC Futsal Baráti Kör vezetője.

A kétszeres bajnok, tavalyi döntős

Berettyóújfalu elleni fantasztikus győzelmet

követően szólítottuk meg

Kohári Nándort

, aki mint önkormányzati képviselő, mint sportbarát, az UTC Futsal Baráti Kör vezetője rengeteget tett azért, hogy

Brinszky Adrián

együttese elindulhasson az NB I-ben, hogy visszatérjen az élvonalbeli futsal a Tisza partjára. Ő is rendkívül boldogan nyilatkozott portálunknak az igazi csapatmunkával, szívvel-lélekkel kivívott sikerről. „Hadd kezdjem azzal, nagy öröm volt látni, hogy sok száz szegedi látogatott el a találkozóra, s szurkolt együtt az UTC-Junior Sport bekövetkezett sikeréért. Teljesen megérdemelt diadalt arattak a fiúk, mert végig vezetve sikerült borítaniuk a papírformát, s két vállra fektetni a válogatott játékosokkal teletűzdelt, legutóbb döntős, korábbi bajnok Berettyóújfalu gárdáját. Úgy gondolom, ez az este is bizonyította, hogy minden sportszerető szegedi számára érdekes és jó mérkőzéseket tartogatnak az UTC hazai fellépései, s kívánom, szurkoljunk együtt a továbbiakban is az újonccsapat minél jobb szerepléséért” – kezdte. Hozzátette: az együttes hozzáállása, felkészültsége példaértékűnek bizonyult a hétfő esti találkozón.

De vajon számított-e erre a bravúrra, mikor kilátogatott az újszegedi sportcsarnokba? „ A lelkem mélyén egy meglepetés-döntetlenben bíztam. Természetesen szorítottam a sikerét, de a legszebb álmokat, a legtitkosabb vágyakat is felülmúló eredmény, hogy végig vezetve, ekkora különbséggel sikerült megverni ezt a kiváló ellenfelet, az NB I egyik legmeghatározóbb alakulatát.” A hozzáállást és a felkészültséget tehát példaértékűnek minősítette Kohári Nándor, aki szerint mindezeken kívül az döntötte el a derbit, hogy a Berettyóújfalu kétségkívül sebezhető taktikájával szemben végig rendkívül fegyelmezetten, hatalmas akarással küzdött az UTC. „Le a kalappal a csapat előtt, mert tökéletesen ragadta meg az ellenfél hibáit, használta ki az adódó lehetőségeket. Küzdeni tudásban és fegyelmezettségben az elsőtől az utolsó pillanatig maradandót alkotott az együttes fellejthetetlen élményt szerezve szurkolóinak. Ez a higgadt, pontos játék irányadó lehet a továbbiakra nézvést is” – fogalmazott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.