Sport

Kézilabda: váratlan hazai KSZSE-vereség + FOTÓK

Kézilabda: váratlan hazai KSZSE-vereség + FOTÓK

2011. szeptember 21., szerda
Kézilabda: váratlan hazai KSZSE-vereség + FOTÓK
Megkezdte bajnoki szereplését a női kézilabda NB II-ben az idei évtől Kézilabda Szeged SE-Algyő néven szereplő együttes. A bajnoki rajt nem sikerült jól. Sok meglepetéseredményre lehetett számítani a bajnokságban, azonban arra nem, hogy az elsőt a szegedi csapat szolgáltatja. Három kulcsjátékos hiányával kellett szembenéznie Bartók Csaba együttesének, de ettől még a mutatott játék lehetett volna jobb. Túl sok volt a rossz teljesítmény ahhoz, hogy a rendkívül lelkes, jó fizikumú, sok rutinos játékossal rendelkező újoncot legyőzzék. A lüktető, küzdelmes összecsapáson a vendégek halogató stílusának kedvező játékvezetői felfogás is hozzájárult a nem várt vereséghez.

Női kézilabda NB II Délkeleti csoport, 1. forduló:

Szeged, Etelka sori csarnok, 50 néző. Vezette: Gera, Korponai Kézilabda Szeged SE-Algyő - Gyömrő VSK 25-26 (13-12)KSZSE: Szalma D. - Török 4, Szalma N. 5, HOMOKI 7, Szabó, Forgó 4, Grandjean 3. Csere: Almási D. (kapus), Sebestény, Répás, Bernátsky, Miklós, Tótváradi 2. Vezetőedző: Bartók Csaba. Bartók Csaba: "Masszív ellenféllel kezdtünk, sajnos vereséggel. A nagy akarás néhány játékosomnál bénítólag hatott. Egy vereség sosem jön jókor, viszont ha bekövetkezik felrázhatja a csapatot. Remélem tanulni tudunk a hibákból és a következő fordulókban javítani tudunk."

Női kézilabda NB II Délkeleti csoport, 1. forduló, junior mérkőzés:

Kézilabda Szeged SE-Algyő - Gyömrő VSK 37-21 (18-13)KSZSE: Almási D. - KIS 5, Sebestény 3, TÓTVÁRADI S. 7, Balog 1, PUHALÁK 5, Gombos 1. Csere: Mészáros (kapus), DEÁK 3, Répás 2, NÉMET 5, BERNÁTSKY 5, Giricz. Bartók Csaba: "Nagyarányú győzelem, biztató játék. Pozitívum, hogy a fiatalabb sorunkkal is tudtuk növelni előnyünket."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.