Közélet

Kerekasztal-beszélgetés a környezetvédelemről

Kerekasztal-beszélgetés a környezetvédelemről

2011. szeptember 13., kedd
Kerekasztal-beszélgetés a környezetvédelemről

Kerekasztal-beszélgetést tartanak a Millenniumi kávéházban szerda este a környezetvédelemről Juhász Gyula és Szentistványi István önkormányzati képviselők, valamint Sipos Attila hittantanár részvételével.

A Magyarországi Egyházak Ökumenikus Tanácsa Tradicionális és Innovatív Értékek a Fenntartható Közösségek Szolgálatában című ÚMFT pályázat keretében magyarországi 12 állomása közül kilencedikként, szeptember 14-án és 18-án Szegeden szervezi meg programjait. Szeged közélet iránt érdeklődő polgárainak kitüntetett figyelmére méltán számíthat a programok közül az egyik legérdekesebbnek ígérkező "Ki törődik a környezetvédelemmel? Jobboldaliak? Baloldaliak? Keresztények?" címet viselő kerekasztal-beszélgetés, melyet szeptember 14-én, szerdán este 18 órától tartanak a Milleniumi Kávéházban (Szeged, Dugonics tér 12.). A beszélgetés résztvevői:

Juhász Gyula

, a Fidesz-KDNP önkormányzati képviselője,

Sipos Attila

, a Piarista Gimnázium hittanára és

Szentistványi István

, a Lehet Más a Politika önkormányzati képviselője. A beszélgetést vezeti

Gadó György Pál

, a Magyar Rádió munkatársa. A programsorozat részletei megtalálhatók a

http://tied.meot.hu

honlap Részletes programok - Szeged menüpontban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.