Bulvár

Hármas karambol a 47-es úton Hódmezővásárhelynél

Hármas karambol a 47-es úton Hódmezővásárhelynél

2011. szeptember 1., csütörtök
Hármas karambol a 47-es úton Hódmezővásárhelynél

Három jármű összeütközött a 47-es úton Hódmezővásárhely közelében csütörtök reggel, egy ember megsérült, az utat lezárták - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t.

Az eddigi adatok szerint egy személygépkocsi tolatott a 47-es úton, amikor egy Békéscsaba felől érkező autó hátulról belerohant - mondta

Szenti Szabolcs

, a Csongrád Megyei Rendőr-főkaptányság szóvivője. Az ütközés következtében az autó átsodródott a menetirány szerinti baloldalra, ahol frontálisan nekicsapódott egy Hódmezővásárhely felől érkező gépkocsinak. A tolató jármű sofőrje megsérült, az összeroncsolódott gépkocsiból a tűzoltóknak kellett kivágniuk, a mentők a helyszínen látják el – közölte a szóvivő. Az utat a mentés és a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták. Tíz órára a teljes útlezárást feloldották, félpályán megindult a forgalom. A kórháztól kapott tájékoztatás szerint a sérült állapota súlyos, életveszélyes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.