Gazdaság

Energiaszámla-megtakarítás és szupergyors internet a T-Home-tól

Energiaszámla-megtakarítás és szupergyors internet a T-Home-tól

2011. szeptember 23., péntek
Energiaszámla-megtakarítás és szupergyors internet a T-Home-tól

Az innováció terén élen járó szolgáltató az energiapiacon számos kedvezményt tesz lehetővé; így Kecskemét, Szeged és Békéscsaba városok vonzáskörzetében élő ügyfeleinek lehetőségük van arra, hogy gáz- és áramszámlájuk jóval kisebb legyen az eddigieknél.

A T-Home jelenlegi vagy a jövőbeni előfizetői az egyetemes árhoz igazodó áram- és gázdíjból számított kedvezménnyel (vagyis olcsóbban, mint az egyetemes szolgáltató tenné) juthatnak áramhoz és földgázhoz. Ez több T-Home alapszolgáltatás (IPTV, műholdas televízió, internet és vezetékes telefon) igénybe vétele, és meglévő kedvezményjogosultsági szint esetén az áramdíjból akár 5, a gázdíjból pedig akár 8 százalék kedvezményt jelent. "Természetesen a T-Home az energiaszolgáltatást megrendelő ügyfelek részére a szolgáltató váltással járó adminisztratív teendőket is teljes egészében intézi, ráadásul a gázár támogatást igénybe vevő előfizetőket is kiszolgálja. Új infrastruktúra kiépítésére pedig nincs szükség. Érdemes tehát mindent egy helyről, megbízható szolgáltatótól beszerezni" - mondja

Pfeff Dániel

, a Magyar Telekom régióvezetője. A vállalat ezzel egy időben a szélessávú internet szolgáltatás sávszélességét is folyamatosan bővíti, így - az optikai technológiának köszönhetően - a kecskeméti, békéscsabai és szegedi előfizetőknek lehetőségük nyílik, hogy optikai vagy kábeltévé hálózaton akár már 80Mbit/sec maximális letöltési sebességű adatátviteli - például az interaktív tévézést biztosító IPTV - szolgáltatásokat érjenek el. A Magyar Telekom minden ügyfele számára testreszabott tévé-, internet-, telefonajánlatot nyújt, amelyek megismeréséhez érdemes felkeresni a T-Pontokat vagy a partnerüzleteket" - teszi hozzá a régióvezető.

(X)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.