Bulvár

Betontömbbel veszélyeztette a forgalmat

Betontömbbel veszélyeztette a forgalmat

2011. szeptember 16., péntek
Betontömbbel veszélyeztette a forgalmat

A közúti közlekedés biztonságát veszélyeztető személyt keres a rendőrség - közölte Jászai Linda hadnagy, A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Közúti közlekedés biztonsága elleni bűntett megalapozott gyanúja miatt nyomoz a Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya az ellen az ismeretlen tettes ellen, aki 2011. július 12. napján Szegeden a Szőregi út 74/B. számú ház előtti útszakaszon, a menetirány szerinti jobb oldalon a forgalmi sáv közepére egy 30x30 cm nagyságú beton kocka tömböt helyezett és ezzel a közlekedés biztonságát veszélyeztette. A rendőrség kéri azon szemtanúk jelentkezését, akik a fenti eseményről érdemleges információval rendelkeznek. Jelentkezni a Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, a Párizsi krt. 22. szám I. emelet 107. számú hivatali helyiségében, vagy telefonon a 107-es, illetve a 112-es segélyhívószámok valamelyikén, valamint a 06-62-562-400/18-79, 14-37-es melléken lehet - áll a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.