/

Útlezárás a Rókusi csomópontban + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
A Rókusi csomópontban péntek reggel burkolatjavítási munkák kezdődtek, emiatt forgalomkorlátozás lépett életbe a Kossuth Lajos sugárútnak e szakaszán is.

A burkolat- és prizmahibák elhárításának idejére kikapcsolták a jelzőlámpákat; a csomópontban a körforgalomban érvényes KRESZ-szabályok szerint kell közlekedni. Minden irányból egy-egy sávon lehet csak behajtani a körforgalomba, ahol egy sávon lehet közlekedni, és ugyancsak egy-egy sávon lehet majd kihajtani a csomópontból.

Emellett a Kossuth Lajos sugárút és a Párizsi körút kereszteződésében elkészült a vágányzóna burkolatcseréjének első üteme, péntektől pedig a bazaltbeton javításának második ütemével folytatódik a munka, emiatt itt is lezárták a két középső sávot.

A Kossuth Lajos sugárút és a Damjanich utca kereszteződésében ugyancsak péntektől változik a forgalmi rend. Az eddig lezárt sávokat megnyitják, az eddig használtakat pedig lezárják.

Default thumbnail
Előző sztori

Milliók offshore cégeknek két egyetemtől

Default thumbnail
Következő sztori

Hőségriadó miatt elmarad a hétvégi kamionstop

Legutóbbi hasonló cikkek