Bulvár

Tömegkarambol a Bordányi úton

Tömegkarambol a Bordányi úton

2011. augusztus 23., kedd
Tömegkarambol a Bordányi úton

Négy személygépkocsi ütközött össze a Bordányi úton, egy sérültet szállítottak kórházba, a rendőrségi helyszínelés még tart.

"Egy személyautó haladt Szeged felé Bordány irányából, majd balra kanyarodott egy bekötőútra. Ezt észlelte egy mikrobusz, ami lassított. Utóbbit későn vette észre egy mögötte haladó másik mikrobusz, ami hiába fékezett, hátulról nekiütközött az előtte haladó járműnek, majd áttolta a menetirány szerinti bal oldalra" - tájékoztatta portálunkat Jászai Linda rendőrségi szóvivő. Mint elmondta, e mikrobuszba ütközött két szemből érkező jármű, melyek közül az egyik az árokba csapódott, míg a másik fának ütközött. A balesetben egy ember sérült meg. A rendőrségi helyszínelés tart, a teljes útzár azonban már megszűnt, a forgalom félpályán halad.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.