Bulvár

Több mint 85 ezren lépték át a határt Röszkénél a hétvégén

Több mint 85 ezren lépték át a határt Röszkénél a hétvégén

2011. augusztus 8., hétfő
Több mint 85 ezren lépték át a határt Röszkénél a hétvégén

Péntektől vasárnapig több mint 85 ezren lépték át a magyar-szerb határt Röszkénél; az autósok esetenként több órát is kénytelenek voltak várakozni - tájékoztatta a rendőrség hétfőn az MTI-t.

Az átkelőhelyen péntektől vasárnap éjfélig 12.365 jármű lépett be az országba, míg kifelé 7486 gépkocsit és buszt ellenőriztek a határrendészek - közölte

Tuczakov Szilvána

, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A hétvégén mintegy ötvenezren jelentkeztek belépésére, a kilépők száma pedig csaknem 37 ezer volt - tette hozzá az őrnagy. A következő hétvégéken is erős forgalomra lehet számítani, mert szabadságuk leteltével a vendégmunkások tömegével térnek vissza Nyugat-Európába. A szóvivő azt tanácsolja az autósoknak, hogy indulás előtt tájékozódjanak az aktuális forgalmi helyzetről, és szükség esetén vegyék igénybe a tompai és a tiszaszigeti átkelőt; az utóbbi naponta 8 és 18 óra között van nyitva magyar és szerb állampolgárok számára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.