Sport

Kézilabda: legyőzte a Partizant, döntős a Pick

Kézilabda: legyőzte a Partizant, döntős a Pick

2011. augusztus 26., péntek
Kézilabda: legyőzte a Partizant, döntős a Pick

A délvidéki Magyarkanizsán lépett pályára a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata, a hagyományteremtő célzattal megrendezett Kanizsa-kupán.

A bajnokság kezdete előtt egy héttel megrendezésre kerülő nemzetközi tornán a Tisza-parti csapaton kívül hazánkból az FTC-PLER, Szerbiából a Partizan Beograd, Szlovéniából pedig a Celje,

Vladan Matics

együttese vesz részt. A pénteki nyitómeccsen - egyszersmind a torna elődöntőjében - a kétszeres magyar bajnok Pick a szerb együttessel mérkőzött a döntőért, s félidei Partizan-vezetés után a második játékrészben kiegyensúlyozott támadó- és az első harminc percénél jobb védekezőjátékot bemutatva fordítani, és nyerni tudott. Ebben nem kis szerepe volt a magyar válogatott

Tatai Péter

kapus védéseinek. A 19 órakor kezdődő másik találkozón a Fradi játszik a Celjével. Szombaton délután előbb a bronzmeccs, este 19 órától pedig a döntő következik, melynek már biztos résztvevői Ancsin Gáborék.

Kanizsa-kupa 2011, elődöntő:

Pick Szeged - Partizan Beograd 30-27 (15-16)

Magyarkanizsa, 600 néző. Vezette: Dobrivits, Tájok.

Pick Szeged:

Tatai – Prodanovics 4, Zubai 3, Buday 5, Czina, Vadkerti 2, Törő 4.

Csere:

Lékai 4, Ancsin 2, Sulc 3. Bajorhegyi, Czina, Pribanic 3.

Vezetőedző:

Skaliczki László.

Partizan Beograd:

Deamics - Ilics 3, Mester 5, Mandics 2, Milosevics, Radanovics, Maksics 6.

Csere:

Milics (kapus), Kosztadinovics 4, Dimitrejevics 4, Nikocsevics 1.

Vezetőedző:

Alekszander Brkovics.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.