Közélet

Ingyen strand 10 év alatt és 60 felett Szegeden

Ingyen strand 10 év alatt és 60 felett Szegeden

2011. augusztus 23., kedd
Ingyen strand 10 év alatt és 60 felett Szegeden

A másod- és harmadfokú hőségriadó miatt Keresztúri Farkas Csaba (Jobbik) és Bohács Zsolt (Fidesz-KDNP) önkormányzati képviselők kezdeményezésére ingyen látogathatják a gyerekek és az idősek a Sziksóstói fürdőt és a sportuszodát.

A közbiztonsági bizottság jobbikos és a vagyongazdálkodási bizottság Fidesz-KDNP-s elnöke az augusztus végi rekord meleg, a másod- és a harmadfokú hőségriasztás miatt arra kérte a Szegedi Sport és Fürdők Kft. ügyvezető igazgatóját,

Károlyfalvi Zsoltot

, hogy erre az időszakra a sportuszodában és a Sziksóstói fürdőben a 10 év alatti gyermekeknek és a 60 év feletti időseknek ingyen biztosítsa a fürdőzést. A megkeresésre is figyelemmel a Szegedi Sport és Fürdők Kft. 2011. augusztus 24-től a másodfokú vagy annál magasabb hőségriasztás fennállásáig a 10 év alatt és a 60 év fölötti szegedi lakosok részére ingyenes belépést biztosít a Városi Sportuszoda és a Sziksósfürdő Strand és Kemping területére. A sportuszodában a hétköznap 14.30-tól kezdődő edzések kisebb területen lesznek megtartva, így a vendégek nyitástól délután 17 óráig használhatják az uszodát. Keresztúri Farkas Csaba továbbá arra kérte

Juhász Gyulát

(Fidesz-KDNP), a városüzemeltetési bizottság elnökét, hogy kezdeményezze, nézzék meg annak lehetőségét a Volán társaságnál, hogy a kedvezményezetteknek ingyenes utazást biztosítsanak a fürdőkbe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.