Bulvár

Ellopták, megbánták, visszavitték...

Ellopták, megbánták, visszavitték...

2011. augusztus 16., kedd
Ellopták, megbánták, visszavitték...

Két sporttáskányi, csaknem 20.000 Ft értékű energiaitalt és üdítőt lopott négy jó barát hétfő hajnalban Szeged egyik élelmiszerboltja elé kihelyezett hűtőből, majd tettüket megbánva visszavitték az árut - közölte Jászai Linda hadnagy, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A három 17 éves diák és 20 éves barátjuk biciklizni indultak vasárnap este, amikor úgy döntöttek, hogy elemelnek néhány üdítőt. Egyikük felfeszítette a lakatot a hűtő rácsáról, amíg a többiek őrt álltak, hogy senki ne zavarja őket tettükben. A zsákmányt a fiúk elrejtették a közeli erdőben, azonban hazafelé tartva rájöttek, hogy mégsem kellett volna ellopni az üdítőket, így megbeszélték, hogy az üzlet nyitására visszaviszik azokat. Hétfőn a kora reggeli órákban a tettüket megbánó fiúk a bolt előtt várták az eladót, aki meglepődve vette át a csaknem hiánytalan árut, ugyanis egy kis üveges üdítőt közösen elfogyasztottak az éjszaka folyamán. A négy fiúval szemben lopás megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás - olvasható a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.