Szórakozás

Csütörtök: SoulStriptease bemutatkozó koncert

Csütörtök: SoulStriptease bemutatkozó koncert

2011. augusztus 25., csütörtök
Csütörtök: SoulStriptease bemutatkozó koncert

Jazz sztenderdeket játszottak, igaz, saját felfogásban. Már éppen kezdett az egész unalomba és megszokásba süppedni, mikor hirtelen megtalálták azt a zenét, ami igazán a sajátjuk. Egy hétre rá csatlakozott Apes, majd még egy héttel később Andrea, és ezzel elkezdődött egy rövid, ámde elképesztően izgalmas, uszkve három hónapos időszak.

Olyan mértékben inspirálták egymást, hogy nehéz volt már születő témákra koncentrálni, egy-egy óvatlan pillanatban mindig jött valami új ötlet amire mindenki azonnal rá tudta vetni magát. Bemutatkozó koncertjük ma este 20:00tól a Jazz kocsmában.

Mozi

Zsigmond Vilmos terem:

14:00, Verdák 2. 3D 16:00, 18:00 Hupikék Törpikék 3D 20:00 Szerelem, pasta, tenger

Balázs Béla terem:

16:00 Szerelem, pasta, tenger 18:15, 20:30 Mary és Max

Csőke József terem:

17:30 Nader és Simin –Egy elválás története 19:30 Az igazság ára

Millenniumi Kávéház

19:00 Táncház Végh Andor dudással

Közéleti Kávéház

17:00 óra Zrínyi Ilona Általános Iskola (Mérey u. 3.) A szegedi művészklub estje Vendég: Dr. Révész Mihály tanár Beszélgetőtárs: Polner Zoltán kötő Házigazda: Dr. Majzik István a Bába és Társa ügyvezető igazgatója-könyvkiadó A Szépírás 2011. szeptemberi számának bemutatása.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.