Búvárúszás: szerdán nincs magyar érem a vb-n

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Szerdán nem szereztek érmet a magyar versenyzők a hódmezővásárhelyi 16. uszonyos és búvárúszó-világbajnokságon. 200 méteres uszonyos úszásban Kanyó Dénes 4., Debreczeni Hajnalka a 4×100-as váltóban 7. lett.

A szervezőktől kapott tájékoztatás szerint a 200 méteres uszonyos úszásban Kanyó Dénes, míg az 50 m-es uszonyos gyorsúszásban Senánszky Petra egyaránt negyedik lett. Előbbi számban Dimák Dávid huszadik, utóbbiban Stier Lilla nyolcadik volt.
A férfi 200 m-es uszonyos gyorsúszásban Balog Gábor hatodik, Szenes Mátyás pedig nyolcadik helyen zárt.
A Székely Lilla, Debreczeni Hajnalka, Kovács Zsófia, Károlyi Csilla alkotta 4×100 m-es uszonyos váltó hetedik, míg a férfi váltó – Danyi Gábor, Kövy Bence, Dimák Dávid, Németh Dávid összeállításban – lemaradt az esti döntőről, és összesítésben tizedik lett.
A női 800 m-es búvárúszásban Lábodi Laura a 12., Kovács Zsófia a 13., a női 50 m-es uszonyos úszásban Székely Lilla 9., Károlyi Csilla pedig 10. lett.
A magyar válogatott a medencében két aranyérmet, egy ezüstöt és négy bronzérmet szerzett a vb-n, amely csütörtökön a nyíltvízi számokkal folytatódik a szegedi Maty-éren.

Default thumbnail
Előző sztori

Brüsszel újabb milliókat vonhat meg Szlovákiától

Default thumbnail
Következő sztori

Magyar nagykövetasszony fontos EU-pozícióban

Legutóbbi hasonló cikkek