Sör, sör, sör, sörünnep + FOTÓK, VIDEÓ

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

no images were found

Szegeden egyelőre még nem tudni, hogy lesz-e sörfesztivál, de a malátalé szerelmeseinek jó hír, hogy a Vedres udvarában elkezdődött a hagyományos sörünnep, ahová július 20-tól egy egész hónapon át, augusztus 20-ig ellátogathatunk.

Recept: gondolj egyet, majd győzd meg a párod, hogy egy kellemes este elé néztek! Hívj barátokat, és felejts el mindent! Hagyd magad mögött a tegnapot és a mát! Koncentrálj a jelenre, ne törődj a holnappal! Ehhez biztosítanak helyet, valamint finom nedűket Szegeden a Vedres udvarában. „Szeretheted a szőkét, a barnát megkívánhatod a testest, a vékonyat, nem tudsz olyat kérni, amivel ne tudnának szolgálni a minden kívánságodat leső pincérek” – a mellettünk lévő asztaltársaság így jellemezte a sör típusait. A sörünnep első napján nem volt teltház, de ahogyan az lenni szokott, a következő napokban már nem biztos, hogy válogathatunk, hová, melyik asztalhoz üljünk. Tehát kalandra fel, élvezzük a nyarat, pótoljuk a folyadékveszteséget! Jó tanács: ne csak akkor igyunk, amikor megszomjazunk.

no images were found

Előző sztori

Csütörtök: A bűvös bárány

Következő sztori

Bivaly született Nagyszéksóstón