Sport

Labdarúgás: sorsoltak a magyar kupában

Labdarúgás: sorsoltak a magyar kupában

2011. július 23., szombat
Labdarúgás: sorsoltak a magyar kupában

A Magyar Labdarúgó-szövetségben elkészült a magyar kupa 2011-2012-es kiírásának sorsolása. Mint ismeretes a SZEGEDma.hu Csongrád Megyei Magyar Kupában három csapat vívta ki a főtáblát, de négyen vesznek részt a küzdelmekben.

A Tisza Volán, mely megnyerte a megyei kupát, a Békés megyei I. osztályban 13. helyen végzett Békéscsabai MÁV SE csapatához látogat majd az augusztus 7-i játéknapon, a magyar kupa 1. fordulójában. A megyei versengésben második helyezett KITE-Szeged helyett a Makói FC vesz részt a kupaküzdelmekben M Foci Kft. Makó néven,

Bány Tamás

alakulata a Békés megyei II. osztályt megnyerő Magyarbánhegyesre látogat majd. A Csongrád megyei harmadik helyet megszerző, megyei I. osztályú Csanádpalota szintén viharsarki ellenfelet kap, az ottani megyeegy 9. helyén végzett Békéscsabai Jamina csapatát. Az NB II Keleti csoportjában induló Szeged 2011 az augusztus 14-i második fordulóban kapcsolódik be a küzdelmekbe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.