Sport

Labdarúgás: játékosdömping a Szeged 2011-nél + FOTÓK

Labdarúgás: játékosdömping a Szeged 2011-nél + FOTÓK

2011. július 21., csütörtök
Labdarúgás: játékosdömping a Szeged 2011-nél + FOTÓK
Összesen 38 játékos vett részt a Szeged 2011 csütörtöki edzésén. Ahogyan azt már korábban tudni lehetett, megérkezett Kolozsvári János edző is, aki Takács László munkáját fogja segíteni az elkövetkező szezonban. A makói mester nem egyedül jött, hozott magával néhány játékost. Valóságos tumultus volt csütörtök este a Felső Tisza parti stadion hátsó pályáján, a Szeged 2011 edzésén, ahol összesen 38 játékos jelent meg, köztük hat kapus. Utóbbiak esetében az eddigi háromhoz ezúttal csatlakozott Czirbus Gábor Makóról, az Olaszországból hazatérő Trepák Attila és Bordás Dániel az Újpest második csapatából, némi NB I-es rutinnal. Az edzésre, a korábbi híradásoknak megfelelően, megérkezett Makóról Kolozsvári János is, aki már több napja itt edző korábbi játékosai, Podonyi Norbert és Magyar György mellé, magával hozta Puskás Csabát, Tóth Imrét és Kónya Dénest. Mint Bozóky Imre klubelnöktől megtudtuk, a két edző hivatalos beosztása szerint Takács László lesz a csapatfőnök és Kolozsvári János - aki rendelkezik a szükséges licenccel - a vezetőedző. A két tréner döntéseit közösen fogja meghozni. Kolozsvári mester egyelőre megfigyelőként vett részt az edzésen, a munkába nem avatkozott be.

Szolnokon kezdi az NB II-t a Szeged 2011

Ma délelőtt kisorsolták a Magyar Labdarúgó-szövetségben a labdarúgó NB II Keleti csoportjának menetrendjét, mely szerint a Szeged 2011 augusztus 21-én Szolnokon kezdi a másodosztályú küzdelmeket. Az ősz folyamán a Felső Tisza partra látogatnak az Újpest (3. forduló), a Honvéd (7. forduló) és a Debrecen második csapatai is (15. forduló)
Információink szerint a vasárnap Gyulára egy hetes edzőtáborba vonuló csapat kerete 22 fős lesz, ami 7 KITE-játékosból, 5 makói focistából, a 4 Grosics-akadémiás fiatalból - akik szerdán csatlakoztak az edzésmunkához - valamint a próbajátékok során legjobbaknak ítélt labdarúgókból fog összeállni. Folynak még tárgyalások más, főképp megyei kötődésű labdarúgókkal, mint Makra Zsolt vagy Koncz Zsolt is, illetve az edzésen részt vett az egykori kispesti, a szerb nemzetiségű Puhalak Antal 18 éves, többszörös szerb utánpótlás-válogatott fia, Nenad Puhalak is, aki legutóbb az FK Zlatiborban rúgta a bőrt, s múlt héten az NB I-es Debrecennél volt próbajátékon, de a Hajdúságban nem tartottak igényt a csatárra. Kolozsvári Jánossal készült interjúnkat pénteken olvashatják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.