Labdarúgás: gyulai akadémisták a Szeged 2011 edzésén + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

no images were found

Szerda este folytatta edzéseit az NB II-re készülő Szeged 2011 labdarúgócsapata, ezúttal a gyulai Grosics Akadémia négy fiatalja edzett együtt az alakuló állománnyal.

Az Etelka sori szerda esti edzésen ezúttal a gyulai Grosics Akadémia négy tehetséges utánpótlás-játékosa – Linka Benjámin (U17, középpályás), Manga Zsolt (U17, középpályás), Fazekas Soma (U17, csatár) és a román Petra Catalin (U19, csatár) – is együtt edzett az alakuló csapattal. Az esőtől kissé csúszós füvön javában zajlottak a labdás gyakorlatok, majd a tréning második felében a félpályás kétkapuzásban is részt vettek az akadémisták. A korábban felmerült makói játékosok közül Magyar György és Podonyi Norbert is a többiekkel gyakorolt az edzésen.

Sorsolás csütörtökön

A Magyar Labdarúgó-szövetségben csütörtök délelőtt 10 órától tarják a labdarúgó NB II sorsolását, melyen kiderül, milyen menetrend szerint játssza majd mérkőzéseit a Szeged 2011, illetve, hogy kivel és hol – idegenben vagy hazai pályán – első mérkőzését a 2011-2012-es évadban

“Fontos, hogy az alapokról kezdjünk építkezni, s egy eredményes, céljait elérő csapat kialakulása hosszú folyamat eredménye” – mondta el a SZEGEDma.hu-nak Adem Kapic, az újonnan létrejött csapat szakmai tanácsadója.

Információink szerint csütörtökön érkezik a csapathoz Kolozsvári János edző Makóról, valamint két játékos is a korábbi NB II-es csapatból, Tóth Imre és Puskás Csaba.

Az alakuló keret tagjai szombaton egy “belső” edzőmeccset játszanak egymás ellen, ezután határozza meg Takács László és Kolozsvári János kik utaznak a kéthetes gyulai edzőtáborba. Az alakuló keret vasárnap indul a fürdővárosba, ahol két hetet töltenek el, pontosabban kétszer öt napot, a játékosok ugyanis a közbeeső hétvégére hazautaznak.

no images were found

Előző sztori

Egy csókkal és 80 nappal jönnek a Várszínházi esték

Default thumbnail
Következő sztori

Éjjel is folytatja az EDF DÉMÁSZ a hibaelhárítást

Legutóbbi hasonló cikkek