Sport

Labdarúgás: gyulai akadémisták a Szeged 2011 edzésén + FOTÓK

Labdarúgás: gyulai akadémisták a Szeged 2011 edzésén + FOTÓK

2011. július 20., szerda
Labdarúgás: gyulai akadémisták a Szeged 2011 edzésén + FOTÓK
Szerda este folytatta edzéseit az NB II-re készülő Szeged 2011 labdarúgócsapata, ezúttal a gyulai Grosics Akadémia négy fiatalja edzett együtt az alakuló állománnyal. Az Etelka sori szerda esti edzésen ezúttal a gyulai Grosics Akadémia négy tehetséges utánpótlás-játékosa - Linka Benjámin (U17, középpályás), Manga Zsolt (U17, középpályás), Fazekas Soma (U17, csatár) és a román Petra Catalin (U19, csatár) - is együtt edzett az alakuló csapattal. Az esőtől kissé csúszós füvön javában zajlottak a labdás gyakorlatok, majd a tréning második felében a félpályás kétkapuzásban is részt vettek az akadémisták. A korábban felmerült makói játékosok közül Magyar György és Podonyi Norbert is a többiekkel gyakorolt az edzésen.

Sorsolás csütörtökön

A Magyar Labdarúgó-szövetségben csütörtök délelőtt 10 órától tarják a labdarúgó NB II sorsolását, melyen kiderül, milyen menetrend szerint játssza majd mérkőzéseit a Szeged 2011, illetve, hogy kivel és hol - idegenben vagy hazai pályán - első mérkőzését a 2011-2012-es évadban
"Fontos, hogy az alapokról kezdjünk építkezni, s egy eredményes, céljait elérő csapat kialakulása hosszú folyamat eredménye" - mondta el a SZEGEDma.hu-nak Adem Kapic, az újonnan létrejött csapat szakmai tanácsadója. Információink szerint csütörtökön érkezik a csapathoz Kolozsvári János edző Makóról, valamint két játékos is a korábbi NB II-es csapatból, Tóth Imre és Puskás Csaba. Az alakuló keret tagjai szombaton egy "belső" edzőmeccset játszanak egymás ellen, ezután határozza meg Takács László és Kolozsvári János kik utaznak a kéthetes gyulai edzőtáborba. Az alakuló keret vasárnap indul a fürdővárosba, ahol két hetet töltenek el, pontosabban kétszer öt napot, a játékosok ugyanis a közbeeső hétvégére hazautaznak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.