Bulvár

Bugyit lopott volna, de megfogták

Bugyit lopott volna, de megfogták

2011. július 19., kedd
Bugyit lopott volna, de megfogták

Áruházi tolvajokat értek tetten a biztonsági szolgálat munkatársai hétfőn a kora esti órákban - tudtuk meg Tuczakov Szilvána rendőrségi szóvivőtől.

Egy 38 éves nő bőrfiatalító kozmetikai terméket akart fizetés nélkül magával vinni úgy, hogy evégből annak áruvédelmi etikettjét leszedte, ám hamar fény derült tettére, és a biztonsági őrök értesítették a rendőrséget. Mivel a szabálysértési értéket képviselő terméket dolog elleni erőszakkal kívánta megszerezni, vele szemben lopás gyanújával büntetőeljárás indult. Egy másik áruházban pedig egy 60 éves nő próbált meg két női bugyit az üzletből kicsempészni. Miután a nylon-csomagolástól megszabadította azokat, az áruvédelmi etikettet is letépte róluk, ám a boltból már nem jutott ki, a biztonságiak feltartóztatták, és rendőrt hívtak. Vele szemben is büntetőeljárás indult - közölte a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.