Közélet

A szegedi Jobbik válaszokat vár Kispál Lászlótól

A szegedi Jobbik válaszokat vár Kispál Lászlótól

2011. július 5., kedd
A szegedi Jobbik válaszokat vár Kispál Lászlótól

Mint ismeretes, múlt hét végén Botka László polgármester új felügyeleti csoportot hozott létre a város cégeinek állandó ellenőrzésére. Ennek élére Kispál László nyugalmazott, egykori NBH-s tisztet nevezte ki. A Jobbik Szegedi Szervezete most nyílt levélben tesz fel néhány kérdést a cégfelügyeleti csoport vezetőjének.

"Tisztelt Kispál László! Fortélyos félelem igazgat Szegeden?

Botka László

, az MSZP szolnoki embere múlt héten egy öt főből álló felügyeleti szervet hozott létre közpénzből, melynek vezetésére Önt kérte fel. Felmerülnek kérdések és aggályok a kinevezésével kapcsolatban, főleg annak tudatában, hogy

Szilvásy György

(MSZP) volt titokminiszter és két volt NBH-s vezető ellen is eljárás folyik. A Jobbik Szegedi Szervezete ezért az alábbi kérdésekkel fordul Önhöz: Mikor és hogyan került kapcsolatba az MSZP-vel és Botka Lászlóval? Szolgálati munkaviszonya idején kapcsolatban állt-e az MSZP-vel és/ vagy Botka Lászlóval? Ki kérte fel erre a munkára? Végzett-e korábban nyomozati munkát az MSZP-nek és/vagy Botka Lászlónak? A szegedi politikai élet szereplőit meg kívánják-e figyelni titkosszolgálati eszközökkel? Munkájához régi ügynöki kapcsolatrendszerét fel kívánja-e használni? Ön mint nyugdíjas volt rendvédelmi dolgozó, a nyugdíja mellett mennyi fizetést kap Szeged Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalától? Várjuk megnyugtató válaszait, mert Szeged nem élhet a múlt rendszerben megszokott félelemben. Reméljük, Szegedre és a Városházára nem térnek vissza a Rákosi- és Kádár-rendszer titkosszolgálati praktikái" - eddig a Jobbik Szegedi Szervezete által ellenjegyzett nyílt levél. Természetesen amint a Városháza reagál a kérdésekre, közzétesszük portálunkon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.