A szegedi Jobbik válaszokat vár Kispál Lászlótól

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Mint ismeretes, múlt hét végén Botka László polgármester új felügyeleti csoportot hozott létre a város cégeinek állandó ellenőrzésére. Ennek élére Kispál László nyugalmazott, egykori NBH-s tisztet nevezte ki. A Jobbik Szegedi Szervezete most nyílt levélben tesz fel néhány kérdést a cégfelügyeleti csoport vezetőjének.

“Tisztelt Kispál László!

Fortélyos félelem igazgat Szegeden?

Botka László, az MSZP szolnoki embere múlt héten egy öt főből álló felügyeleti szervet hozott létre közpénzből, melynek vezetésére Önt kérte fel. Felmerülnek kérdések és aggályok a kinevezésével kapcsolatban, főleg annak tudatában, hogy Szilvásy György (MSZP) volt titokminiszter és két volt NBH-s vezető ellen is eljárás folyik.

A Jobbik Szegedi Szervezete ezért az alábbi kérdésekkel fordul Önhöz:

Mikor és hogyan került kapcsolatba az MSZP-vel és Botka Lászlóval? Szolgálati munkaviszonya idején kapcsolatban állt-e az MSZP-vel és/ vagy Botka Lászlóval?
Ki kérte fel erre a munkára?
Végzett-e korábban nyomozati munkát az MSZP-nek és/vagy Botka Lászlónak?
A szegedi politikai élet szereplőit meg kívánják-e figyelni titkosszolgálati eszközökkel?
Munkájához régi ügynöki kapcsolatrendszerét fel kívánja-e használni?
Ön mint nyugdíjas volt rendvédelmi dolgozó, a nyugdíja mellett mennyi fizetést kap Szeged Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalától?

Várjuk megnyugtató válaszait, mert Szeged nem élhet a múlt rendszerben megszokott félelemben. Reméljük, Szegedre és a Városházára nem térnek vissza a Rákosi- és Kádár-rendszer titkosszolgálati praktikái” – eddig a Jobbik Szegedi Szervezete által ellenjegyzett nyílt levél.

Természetesen amint a Városháza reagál a kérdésekre, közzétesszük portálunkon.

Előző sztori

Vízilabda: Tóth és Gundl is távozik az Universitastól

Következő sztori

Constantin Brancusi szobrász “hamvaiért” gyalogol Párizsig egy román író + FOTÓK