Bulvár

Nem tudott elmenekülni a bolti rabló

Nem tudott elmenekülni a bolti rabló

2011. június 12., vasárnap
Nem tudott elmenekülni a bolti rabló

ABC-t akart kirabolni egy férfi, ám az alkalmazottak és egy vásárló a rendőrség megérkezéséig megakadályozta, hogy a rabló a megszerzett zsákmánnyal elmenekülhessen – tájékoztatott Tuczakov Szilvána, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Egy férfi lépett szombaton a délutáni órákban Szegeden az egyik mini ABC-be, és az alkalmazottól egy tapétavágó kést nyakához szorítva a bevételt követelte. Az eladónő mindezek hatására megrémült, és kinyitotta a pénztárgépet, melyből a támadó kivette a pénzt. Időközben megjelent a bolt másik dolgozója is, aki kolléganője segítségére sietett, így dulakodás alakult ki a rabló és a két bolti dolgozó között. Ekkor lépett be egy férfi az ajtón, mire a támadó jobbnak látta kereket oldani. Bár az érkező férfi útját állta, némi dulakodás után mégis sikerült neki kijutni az utcára. Az egyik eladónő azonban oda is követte, újból dulakodni kezdtek, melynek során sikerült a férfit lefogni és az időközben kiértesített rendőrök kiérkezéséig visszatartani. A 25 éves férfit a rendőrség gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vette. Vele szemben rablás bűntett gyanúja alapján folyik az eljárás.

Babakocsiban akarták kicsempészni a sportcipőt

Gyereksportcipőt akart üzletből eltulajdonítani egy testvérpár. A 26 éves fiatalember és 15 esztendős húga a lábbeliről az áruvédelmi etikettet leszedve azokat a náluk lévő babakocsiba rejtették el és távoztak volna, ám sikerült őket lefülelni, így a babakocsiból a sportcipő előkerült. Velük szemben lopás gyanújával eljárás indult.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.