Sport

Labdarúgás: országos 5. a SZAK U15 lánycsapata

Labdarúgás: országos 5. a SZAK U15 lánycsapata

2011. június 6., hétfő
Labdarúgás: országos 5. a SZAK U15 lánycsapata

Vasárnap Veszprémben rendezték az női labdarúgó U15 országos bajnokság hatosdöntőjét, ahol a Szegedi AK Boszorkányok utánpótláslányai is érdekeltek voltak.

Szil Zsolt

edző csapata egy héttel korábban a tolnai elődöntő tornán vívta ki a döntős részvétel jogát. A Veszprémi hatosfináléban olyan együttesekkel kellett megmérkőzniük, mint az elődöntőtornán ellenük 1-0-ra győzedelmeskedő Tolna-Mözs, az utánpótlás női labdarúgásban is nagyon erős MTK, a Győri Dózsa, a szombathelyi Viktória FC és a házigazda Gizella Veszprémi SE. A szegedi lányok első meccsükön a Viktóriától szenvedtek egygólos vereséget (0-1), majd ikszeltek a tolnaiakkal (1-1). Ezután két vereség következett: előbb a későbbi győztes, megállíthatatlan MTK verte őket simán (0-3), majd a már igencsak fáradt csapat a Győri Dózsa SE-vel szemben képtelen volt tartani a lépést (0-5). A házigazdákkal való utolsó meccsük előtt pihenhettek kicsit a lányok, s itt meg is szerezték egyetlen győzelmüket (3-0), így összességében, 1 győzelem, 1 döntetlen és 3 vereség mérleggel, 4-10-es gólaránnyal és 4 ponttal, a női szinten igen erős mezőnyben az 5. helyen végeztek.

A Szegedi AK Boszorkányok U15 csapata:

Guth Renáta, Hartai Krisztina, Koncz Bernadett, Kondász Nikolett, Lévai Nikolett, Madarász Réka, Mészáros Dalma, Nagy Dzsennifer, Schildkraut Fruzsina, Vakulya Nikoletta.

Edző:

Szil Zsolt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.