Írjon nekünk

Hírzóna

Hétvégi kék hírek Hódmezővásárhelyről

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Színesfémlopás, tiltott kéjelgés, csendháborítás, garázdaság – nem unatkoztak a vásárhelyi rendőrök a hétvégén.

Összesen közel kétszáz kilónyi acél alkatrészeket lopott el egy 19 éves fiú az éj leple alatt az egyik hódmezővásárhelyi telephelyről. A rendőrök akkor fogták el, amikor a kiskocsit a színesfém felvásárló telephelyről hazafelé tolta.

Pénteken délelőtt érkezett bejelentés a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságra, mely szerint ismeretlen tettes bement az Erzsébeti úton lévő telephelyre, ahonnan acél szerkezeteket vitt magával összesen mintegy kétszáz kilónyi súlyban. A helyszínre érkező rendőrök azonnal adatgyűjtésbe kezdtek, melynek során ellenőrizték a színesfém felvásárló telephelyeket is. Ennek során az egyik vállalkozónál megtalálták a lopott acélt, aki azt is megmondta, hogy ki adta le azt.

A rendőrök ezután visszaindultak a telephelyre, de eközben felfigyeltek három fiatalemberre, akik egy kiskocsit toltak. Az intézkedés során a fiatalok meglehetősen zavartan viselkedtek, és nyilvánvalóan egy hamis legendával álltak elő, mely szerint cseresznye szedésért cserében kapták a színesfémet. A rendőrök kérdéseire azonban belezavarodtak a történetbe, és egyikőjük – a 19 éves fiú – beismerte, hogy ő lopta el a kétszáz kilónyi acél alkatrészeket. A rendőröknek azt mondta, hogy családja szegény, ezért úgy döntött, hogy kerékpárjával útnak indul az éjszaka leple alatt és körbenéz a városban, hogy mit tudna ellopni. Ennek során ment be a telephelyre, ahonnan a kétszáz kilónyi színesfémet több körben hordta el. A fiatalember ellen lopás bűntette miatt indult büntetőeljárás.

Szabálysértési őrizetbe vett a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság egy 32 éves mindszenti nőt, aki szombaton délelőtt Székkutas külterületén nyújtott szexuális szolgáltatást egy középkorú férfinak. A rendőrök eközben érték tetten a prostituáltat, akit előállítottak. A nő gyorsított eljárásban áll bíró elé tiltott kéjelgés szabálysértése miatt.

Ő ott közlekedik és ott üvöltözik, ahol akar, mivel szerelmes – ezt mondta az intézkedő rendőröknek egy 23 éves fiatalember Hódmezővásárhelyen az Andrássy utcán szombaton éjszaka, amikor igazoltatni akarták, mert az út közepén kiabált és italozott. A fiatalembernél személyi igazolvány sem volt, mire szintén volt válasza: neki nem kell azt magánál tartani és nem is köteles igazolni magát. Az egyenruhásokat nem győzték meg a kifogások és szabálysértési feljelentést tettek a csendháborító erősen ittas fiatalember ellen.

Tetten értek a vásárhelyi járőrök egy 24 éves fiatalembert is szombaton éjszaka, aki erősen ittas állapotban nekiment, majd belerúgott az egyik fabódéba a Kossuth téren. A férfi érdemi magyarázatot nem tudott adni tettére, garázdaság miatt indult ellene eljárás – tudtuk meg Szenti Szabolcs rendőrségi szóvivőtől.

Hírzóna

Számítógéptolvajt és orgazdát fogtak Szegeden

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Szerző:

Nem sokáig örülhettek.

Tovább olvasom

Hírzóna

Változnak a közigazgatási és munkaügyi bírósági eljárások

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Szerző:

Mutatjuk a részleteket.

Tovább olvasom

Hírzóna

Átmenetileg leáll a termelés a vásárhelyi porcelángyárban

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Szerző:

Előreláthatólag két hétig.

Tovább olvasom

Aktuál