Bulvár

Megszűnt az útzár az M0-ás autóúton Szeged felé

Megszűnt az útzár az M0-ás autóúton Szeged felé

2011. június 1., szerda
Megszűnt az útzár az M0-ás autóúton Szeged felé

Megszűnt az útzár az M0-ás autóúton Szeged felé - közölte a rendőrség az MTI-vel szerda késő délelőtt. Előzőleg hat-hét kilométeres kocsisor alakult ki az M0-ás autóúton, miután a Nagy-Duna-hídnál baleset történt.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közlése szerint egy tehergépkocsi utolért egy másik járműszerelvényt és összeütköztek, ennek következtében egy ember könnyebben megsérült. A baleset miatt a hídon az M7-es autópálya irányából Szeged felé csak egy sávon halad a forgalom, ezért 6-7 kilométeres torlódás alakult ki - mondta

Kovács Viktória

sajtóügyeletes. Az M0-s 16. kilométerénél a Szeged felé vezető oldalon, a ráckevei lehajtó után egy kamion eddig ismeretlen körülmények között egy építési területnél elhelyezett homokbuckának ütközött, a baleset következtében a jármű macedón állampolgárságú sofőrje megsérült. A folyamatban lévő helyszíni szemle azonban nem lassítja a forgalmat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.