A Sárgán zárták az évet a Volán focistái + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

no images were found

A kissé hűvösebbre változott időjárás ellenére is remek hangulatban búcsúztatta az idényt pénteken a Tisza Volán SC Szeged felnőttcsapata. A sült kolbász és a pezsgő mellett a labda is előkerült.

A Sárgán található Volán-üdülőben gyülekeztek pénteken a Tisza Volán SC Szeged együttesének játékosai, vezetői, hogy megtartsák hagyományos évadzárójukat. A délutáni programot ízletes sült kolbásszal indították a srácok, amihez a Bánóczki Sándor technikai vezető által felszolgált kenyeret fogyasztották. Francia saláta is került a tányérokra, no meg savanyú uborka. Erről Buchholcz Gábor vezetőedző váltig állította, németországi eredetű, de a szakember vicces természetét ismerők étvágyát nem sikerült elvenni. A mester saját maga készített tzatzikivel is megkínálta a társaságot, jelentjük: valóban jót „kevert”. Az uzsonnához (DJ) Szabó Attila szolgáltatta a muzsikát, a magnóról a két későn (de igazi sportemberhez méltón kerékpárral) érkező Czirják Tamás és Kéri Tamás gondoskodott. Vasas Tamás gyúró sem bizonyult a legpontosabbnak, ugyanakkor mégis különös örömmel üdvözölték a játékosok – az ő hátizsákjában lapultak meg a vörösboros üvegek…

no images were found

Ezt követően lábteniszezéssel égették el a kalóriákat a futballisták. A küzdelem nem vérre ment, habár akadt egy-két „keményebb” jelenet, például amikor Szilágyi Norbert talpa Végh Ariel haját borotválta meg. Különösen nagy zrikálásban részesült, aki úgy emelte ki a labdát a pályáról, hogy az kis híján a vízben landolt… Vágó Levente, akit több héttel ezelőtt gerincsérv parancsolt le a gyepről, a sportág asztali kistestvérét gyakorolta: csocsózásra buzdította a többieket. Később pókerben is összemérték tudásukat és erejüket a volánosok. Vidáman teltek az órák, s a csapatot meglátogatta Kővári Árpád, a sportegyesület elnöke is, aki hosszasan beszélgetett Halkó Pállal, a labdarúgó-szakosztály első emberével. Éppen a szakosztályvezető invitálására készített mennyei grillhúsokat vacsorára a többszörösen díjazott grillmester, Tánczos Sándor.

Ezen az estén a csapat tagjai újra a magasba emelték a SZEGEDma.hu Csongrád Megyei Magyar Kupa megnyeréséért járó vándorserleget is. A trófea azonban ekkor már nem volt üres, ugyanis pezsgővel töltötték meg, így ki-ki kedvére kortyolhatott…

Az évzárón Buchholcz Gáborral természetesen hosszan beszélgettünk a mögöttünk hagyott szezonról (az NB III Alföld csoportban nyolcadik vagy kilencedik helyen zár az alakulat, ez szombaton derül ki), illetve az elkövetkező időszak terveiről, a 2011/12-es bajnoksággal kapcsolatos tervekről. Cikkünket a jövő hét elején olvashatják majd.

no images were found

Előző sztori

Spárgafesztivál Öttömösön

Default thumbnail
Következő sztori

Szijjártó: nagy siker a horvát csatlakozásról szóló döntés

Legutóbbi hasonló cikkek