Közélet

Ismét zavartalan a sztrádamatricák értékesítése (Frissítve)

Ismét zavartalan a sztrádamatricák értékesítése (Frissítve)

2011. május 28., szombat
Ismét zavartalan a sztrádamatricák értékesítése (Frissítve)

Fennakadás nélkül lehet autópálya-matricát vásárolni mindenütt az országban, miután sikerült elhárítani az üzemzavart - közölte az Állami Autópálya Kezelő Zrt. (ÁAK) szóvivője szombat délután az MTI-vel.

A helyi fennakadásokat műholdas adatátviteli hiba okozhatja, elsősorban Székesfehérvár környékén tapasztalható éjfél óta az átmeneti üzemzavar, de az ország más részein is előfordulhat, jellemzően egyes Shell- és OMV-kutaknál - mondta el

Béni Gyöngyi

. Az ÁAK Zrt. felhívja az úthasználók figyelmét, hogy a díjköteles útszakaszokra kizárólag érvényes e-matrica megváltásával lehet felhajtani, ezért sikertelen személyes vásárlás esetén SMS-ben vagy egy másik értékesítő helyen mindenképpen gondoskodjanak arról. A szóvivő elmondta: nem az ÁAK rendszerében keletkezett a hiba, folyamatosan javítják, és remélhetőleg néhány órán belül sikerül elhárítani a fennakadást. Hasonló eset évente 1-2 alkalommal történik, utoljára tavaly ősszel fordult elő.

Frissítve! Ismét zavartalan az autópálya-matricák értékesítése az országban

Fennakadás nélkül lehet autópálya-matricát vásárolni mindenütt az országban, miután sikerült elhárítani az üzemzavart - közölte az Állami Autópálya Kezelő Zrt. (ÁAK) szóvivője szombat délután az MTI-vel. A helyi fennakadásokat műholdas adatátviteli hiba okozhatta. Elsősorban Székesfehérvár környékén, de az ország más részein voltak értékesítési problémák egyes Shell- és OMV-kutaknál - mondta Béni Gyöngyi. A szóvivő hozzátette: nem az ÁAK rendszerében keletkezett a hiba, hasonló eset évente 1-2 alkalommal történik, utoljára tavaly ősszel fordult elő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.