Bulvár

Megint jön a hidegfront

Megint jön a hidegfront

2011. május 14., szombat
Megint jön a hidegfront

Szombaton még érdemes a szabadba menni, de vasárnap markáns hidegfront éri el Magyarország területét, ami lehűlést hoz - mondta Jenki Szilvia meteorológus az InfoRádiónak.

Szombaton a fátyolfelhők mellett túlnyomóan napos időre számíthatunk, de délután nyugaton, északon néhol zápor, zivatar előfordulhat. Megélénkül, néhol megerősödik a déli szél, zivatarok környezetében pedig viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 7, 12, a legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 21, 26 Celsius-fok között alakul. Érdemes kirándulni vagy sétálni a szabadban - vélekedett. A meteorológus kiemelte: a meleg nem lesz tartós, ugyanis vasárnap délután egy markáns hidegfront éri el a Kárpát-medencét, ami 8-10 Celsius-fokos lehűlést hoz. Többnyire borult lesz az ég, sokfelé várható eső, zápor, keleten zivatar. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet kezdetben 10, 15, majd 7, 14 Celsius-fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap 16, 27 Celsius-fok között várható, majd a jövő héten a 13, 17 Celsius-fokról fokozatosan 20, 25 Celsius-fokig emelkedik. A következő hét végén ismét meleg idő várható - fejtette ki Jenki Szilvia. (Forrás:

InfoRádió

)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.