Sport

Kézilabda: Ancsin Gábor is a Pick Szegedhez igazolt

Kézilabda: Ancsin Gábor is a Pick Szegedhez igazolt

2011. május 30., hétfő
Kézilabda: Ancsin Gábor is a Pick Szegedhez igazolt

Ancsin Gábor személyében válogatott kézilabdázót igazolt a Pick Szeged. A klub hétfőn jelentette be, hogy a jobbátlövő hazatér Németországból, ahol a Rhein-Neckar Löwen és a Friesenheim csapatát erősítette.

A 20 éves játékos a Békés megyei Kétsopronyban kezdett el játszani, 2005-ben igazolta le a Dunaferr együttese. A 2006/07-es idényben mutatkozott be a felnőtt NB I-ben. 2008-ban az Év ifjúsági játékosának választották, és 2009-ben szerződött külföldre. "

Ancsin Gábort

két évre szerződtettük, örömmel tér haza, és játszik a Bajnokok Ligájában szereplő csapatban. A szakemberek nagy tehetségnek tartják, nem véletlenül kapott újból meghívást a válogatottba" - nyilatkozta a Pick Szeged Kézilabda Zrt. vezérigazgatója,

Mezei Richárd

. Ancsin még a hét végén bajnoki meccset játszik a Bundesligában, a Frisenheim ellenfele a Gummersbach lesz. A kétméteres játékos ebben az idényben eddig 31 meccset játszott a német élvonalban, és 66 gólt szerzett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.