Közélet

Kezdődik a borfesztivál - nyerjen a Szent Pétör Étteremmel!

Kezdődik a borfesztivál - nyerjen a Szent Pétör Étteremmel!

2011. május 12., csütörtök
Kezdődik a borfesztivál - nyerjen a Szent Pétör Étteremmel!

Pénteken indul a XVII. Szegedi Borfesztivál, ennek okán ismét játékra hívjuk olvasóinkat! Az a szerencsés, aki helyesen válaszol a feltett kérdésre, 20 százalék kedvezménnyel fogyaszthat a Széchenyi térre kitelepült Szent Pétör Étterem ínycsiklandó étkeiből!

"Főzni szeretni kell ahhoz, hogy értékes eredményeket érhessünk el. Ezt a szeretetet azonban önmagunkban kell kifejlesztenünk, mert semmiféle ételleírásból nem tanulhatjuk meg. Bizonyos, hogy a szakácskönyv minden receptje holt betű marad mindaddig, amíg nem megfelelő gonddal, érdeklődéssel és a jó ételkészítés felelős munkáját méltán megillető odaadással fogunk hozzá a főzéshez. Aki lelkesedéssel és szeretettel végzi munkáját, a sütés-főzés mesterségét valóságos művészetté fejlesztheti"

- ennek a mottónak a jegyében várja vendégeit Szegeden házias konyhájával a Szent Pétör Étterem. A XVII. Szeged Borfesztivál napjaiban (május 13-22.) finom ételeiket a Széchenyi téren is elfogyaszthatja az éhes fesztiválozó és/vagy vándor. A SZEGEDma.hu és a Szent Pétör Étterem jóvoltából most ráadásul nyerhet is. Azok között, akik helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre, s a megfejtést május 15. (vasárnap) éjfélig elküldik a

jatek@szegedma.hu

e-mail címre

(megadva nevüket, e-mail és telefonos elérhetőségüket)

, 34 szerencsést sorsolunk ki. Az ő nyereményük egy kupon lesz, melyet beváltva – egy alkalommal – 20 százalék kedvezményt kapnak a Szent Pétör Étterem faházánál a Széchenyi téren a borfesztivál ideje alatt. A nyerteseket május 16-án (hétfőn) e-mailben vagy telefonon értesítjük.

Kérdésünk:

Hol található Szegeden a Szent Pétör Étterem?

1, Zárda utca 7. 2, Oskola u. 4. 3, Liszt u. 9.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.