Sport

Ismét vízi karnevál volt a Tiszán Szeged Napján + VIDEÓ

Ismét vízi karnevál volt a Tiszán Szeged Napján + VIDEÓ

2011. május 24., kedd
Ismét vízi karnevál volt a Tiszán Szeged Napján + VIDEÓ

Immár hagyománnyá vált, hogy Szeged napján nem csak a szárazon, de a vízen is zajlik a fesztivál. Idén sem maradt el a vízi seregszemle, melynek tetőpontja a sárkányhajó verseny volt.

Verőfényes napsütésben a Szegedi Vízisport Egyesület versenyzői kezdték a seregszemlét. Kajakosok, kenusok, párevezősök rendezett sorokban vonultak fel és nyitották meg a versenyt. A délelőtt folyamán a Szabadság Úszóház elől sárkányhajós csapatok rajtoltak, és 150 méteres távot evezve mérték össze tudásukat. A délután folyamán a Tiszaviság SE által harmadik éve szervezett Iskolai Regattán a Boszorkánysziget – Maros-torkolat rekord kísérletre került sor. Ádándi-Kiss Gyula kapitánysága alatt a SZSZKSZ Kossuth Zsuzsanna tagintézménye pedagógus csapata mutatott példát és teljesítette a 8 km-es távot, mintegy megkoronázva a nap vízi sporteseményeit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.