Bulvár

"Hármashatár" közúti ellenőrzés tizenkettedszer

"Hármashatár" közúti ellenőrzés tizenkettedszer

2011. május 23., hétfő
"Hármashatár" közúti ellenőrzés tizenkettedszer

Immár tizenkettedik alkalommal kerül végrehajtásra a „Hármashatár” Nemzetközi Fokozott Közúti Ellenőrzés Csongrád megyében román és szerbiai rendőrök bevonásával 2011. május 25-én - tudtuk meg Tuczakov Szilvána rendőrségi szóvivőtől.

Az ellenőrzés célja a közlekedés körében elkövetett szabályszegések megelőzése, a közlekedésbiztonság javítása, a román és a szerbiai rendőrséggel kialakított határ menti együttműködés erősítése és a tapasztalatcsere. Kiemelt jelentősége van annak, hogy a szomszédos országok rendőrei jelen vannak az ellenőrzés során. A fokozott ellenőrzés során a következő feladatok végrehajtására kerül sor: a közlekedési bűncselekmények és szabályszegések elkövetőinek forgalomból történő kiszűrése, ittasság ellenőrzése, sebesség ellenőrzése, a közlekedésben résztvevő járművek műszaki állapotának ellenőrzése - tette hozzá a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.