Sport

Gyermekáldás Lehmannéknál, csalódás a medencében

Gyermekáldás Lehmannéknál, csalódás a medencében

2011. május 5., csütörtök
Gyermekáldás Lehmannéknál, csalódás a medencében

Bár a vasárnapi Vasas elleni vereséggel eldőlt, a Szeged Beton ismét lecsúszott a bajnoki döntőről, a csapat egyik kiválóságának, Lehmann Istvánnak mégis van oka az örömre: a Beton balátlövője múlt szombaton apa lett. Erről és a bajnoki szereplésről kérdeztük.

– Először is gratulálni szeretnénk Zalán megszületéséhez! Közhelyes a kérdés: milyen érzés?

– Köszönöm szépen! Természetesen fantasztikus érzés, nehezen tudnám megfogalmazni, annyira új még az apaszerep. Zalán szombaton délelőtt 9 óra 28 perckor született 54 centiméterrel és 4390 grammal. Anyukájával együtt jól vannak, kedden délután engedték haza őket a gyermekklinikáról. Leírhatatlan a boldogság. Szombat óta csak a gratulációkat fogadjuk barátoktól, csapattársaktól, ismerősöktől.

– És hogy van Lehmann István? Az augusztusi műtét és a hosszú rehabilitáció után a vállad újra olyan mint régen?

– Szerencsére egyre jobb! Már abszolút nem fáj, de folyamatosan erősíteni kell. A nyár kemény munkával fog eltelni, hogy visszahozzam magam, hiszen nagyon sok volt ez a kihagyás. Az utóbbi héten nem kaptam lehetőséget

Kásás Zoltántól

, még nem vagyok olyan formában mint egy éve. De a fájdalom már teljesen elmúlt.

– Az már vasárnap eldőlt, hogy nem jön össze a döntő idén sem, a Szeged Beton ismét a harmadik helyért fog mérkőzni. Hétvégén jön a Honvéd, vele játsszátok a bronzmeccset is. Mire számítasz vasárnap?

– Ahogy mondani szokás, egyik szemem sír, a másik nevet. Reális esélyünk volt arra, hogy a döntőbe jussunk, el is vagyunk keseredve, hogy lecsúsztunk a fináléról. Zalán születése pedig a másik véglet, ami viszont hatalmas boldogsággal tölt el. A mester eldönti, hogy játszhatok-e vasárnap. Végül is ezek tulajdonképpen már tét nélküli meccsek a Honvéd és az Eger ellen, mivel már nem juthatunk be a döntőbe. Annyi a dolgunk most, hogy a Honvédot magunk mögött tartsuk, hiszen előttük végezve a harmadik helyért játszandó meccs visszavágóját hazai medencében vívhatjuk, fantasztikus közönség előtt. Természetesen fontos a győzelem, hogy a bronzmeccsre is megfelelően tudjunk felkészülni.

– Kissé talán költői kérdés: anyukája után kézi- vagy apukája után vízilabdázó lesz Zalánból?

– Egy biztos: Zalánnak hatalmas kis kezecskéje lesz, úgy hogy a labdát biztosan meg tudja fogni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.