Bulvár

Fatolvajt és körözötteket fogtak a vásárhelyi rendőrök

Fatolvajt és körözötteket fogtak a vásárhelyi rendőrök

2011. május 9., hétfő
Fatolvajt és körözötteket fogtak a vásárhelyi rendőrök

Két bűncselekmény miatt körözött személyt és egy fatolvajt fogtak el a hétvégén a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság járőrei – tájékoztatott Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Az egyenruhások lakossági bejelentés alapján igazoltatták egy Lada 72 éves sofőrjét a 47-es számú főút mentén, miközben az autója utánfutójára fát pakolt. A rendőrök a jármű átvizsgálása során egy baltát és egy fűrészt is találtak. A vásárhelyi lakos ellen tulajdon elleni szabálysértés miatt eljárást kezdeményeztek. Ezzel szinte egy időben a hétvégi rendezvényt biztosító motoros rendőrök egy autót vontak intézkedés alá az Andrássy utcán. Ennek során ellenőrizték a jármű utasait. Kiderült, hogy közülük egy 34 éves sajószentpéteri férfi elfogását a Hatvani Városi Bíróság vagyoni elleni bűncselekmények miatt elrendelte. Őt az egyenruhások elfogták, majd őrizetbe vették, további sorsáról a bíróság dönt majd. Az esti órákban egy 63 éves férfit is elfogtak a vásárhelyi rendőrök. Őt a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság két lopási ügyben körözte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.