Közélet

Viharos szélre számíthatunk a hétvégén

Viharos szélre számíthatunk a hétvégén

2011. április 9., szombat
Viharos szélre számíthatunk a hétvégén

Továbbra is változékony, szeles időre kell számítani - mondta Reisz András meteorológus az InfoRádiónak. Hozzátette: jövő hét közepén újabb hidegfront éri el a Kárpát-medencét.

A meteorológus kiemelte: a legerősebb széllökések az óránkénti 80-90 kilométeres sebességet is elérhetik. Szombat estig általában gyengén felhős ég várható több órás napsütéssel, ugyanakkor északkeleten éjszaka és szombaton erősebben megnövekedhet a felhőzet, ott néhol zápor is kialakul, míg másutt csapadék nem lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 6, 12, a legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 15, 20 Celsius-fok között valószínű. A meteorológus azt tanácsolja: aki kimozdul, ne hagyja otthon a széldzsekit. Vasárnap és hétfőn nagyrészt napos időre van kilátás, legfeljebb északkeleten lehet zápor, majd kedden, szerdán többnyire erősen felhős lesz az ég, és több helyen várható eső.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.